Que ja comencen a venir de
gust una sopeta calenta i si us agrada el picant i els sabor d'Orient, aquesta
Sopa de pollastre Thai, és ben fàcil i ràpida de fer.
Ingredients:
500 g pit de pollastre
500 ml de brou de pollastre Aneto
400 ml de llet de coco
3 c/s de salsa de peix
2 xilis frescos (o al gust)
3/4 fulles de citronella
1 c/p de sucre
2 cm de gingebre fresc
Unes fulles fresques de
coriandre
1 c/p de sal
2 dents d'all
1 llima
Preparació
Pelar els alls i posar en un morter amb els xilis i el
gingebre pelat i tallat, la sal i aixafar.
Netejar el pollastre i tallar a daus.
Posar a escalfar la llet de coco, el brou de pollastre
i les fulles de citronella.
Quan arrenqui a bullir, afegir el pollastre i deixar
coure a foc suau fins que sigui cuit. Afegir la salsa de peix i el suc de la
llima. Remenar i rectificar de sal si cal. Retirar les fulles de citronella i
servir amb unes fulles de coriandre picades al moment.
Benvigudes totes les sopes a la tardor! Petonet
ResponEliminaPinta muy buena Eri y la foto es muy bonita
ResponEliminaBona setmana
peto
Es verdad que empiezan ya a apetecer, aunque dicen que suben otra vez la tª
ResponEliminaBss