Amb aquest torró pels petits de casa: Torró de xocolata
blanca amb carbó de colors, no del negre! us desitjo a tots un molt BON NADAL!
Ingredients:
- 180 grams de xocolata blanca Nestlé Postres
- 60 grams de mantega de cacau
- 80 grams de farina d'ametlles
- 40 grams de carbó de colors
- Transfer de xocolata
Preparació per a una barra de: 19 cm x 8 cm
- Posar la fulla de xocolata transfer retallada a la mida del motllo.
- Fondre al microones 60 grams de xocolata amb 20 grams de mantega de cacau i abocar al motlle. Donar uns cops sobre el marbre per a que es distribueixi bé per a tota la superfície.
- Posar a la nevera, mentre preparem el farcit.
- Fondre la resta de la xocolata i mantega i remenar bé. Afegir la farina d'ametlles tamisada i remenar fins que quedi una massa sense grumolls.
- Tallar el carbó de colors a trossets ben petits.
- Treure el motllo de la nevera i repartir el carbó. Abocar la mescla de xocolata i ametlles per sobre i donar de nou uns cops al marbre per a que es reparteixi bé.
- Deixar de nou a la nevera per a que es solidifiqui.
- Retirar, desemmotllar i treure el transfer. Deixar una mica a temperatura ambient per servir-lo.
Molt bonic i nadalenc...segur que no queda cap engruna.Bon Nadal!
ResponEliminaOstres, que xulo!!! Molt bones festes!!
ResponEliminaQuin torró més hermós, i molt original!
ResponElimina