dimecres, 24 de desembre del 2014

Torró de xocolata blanca i carbó de colors

Torró de xocolata blanca i carbó de colors. La Cuina de l'Eri


Amb aquest  torró pels petits de casa: Torró de xocolata blanca amb carbó de colors, no del negre! us desitjo a tots un molt BON NADAL!

Ingredients:
  • 180  grams de xocolata blanca Nestlé Postres
  • 60  grams de mantega de cacau
  • 80 grams de farina d'ametlles
  • 40 grams de carbó de colors
  • Transfer de xocolata


Preparació per a una barra de: 19 cm x 8 cm
  • Posar la fulla de xocolata transfer retallada a la mida del motllo.
  • Fondre al microones 60 grams de xocolata amb 20 grams de mantega de cacau i abocar al motlle. Donar uns cops sobre el marbre per a que es distribueixi bé per a tota la superfície.
  • Posar a la nevera, mentre preparem el farcit.
  • Fondre la resta de la xocolata i mantega i remenar bé. Afegir la farina d'ametlles tamisada i remenar fins que quedi una massa sense grumolls.
  • Tallar el carbó de colors a trossets ben petits.
  • Treure el motllo de la nevera i repartir el carbó. Abocar la mescla de xocolata i ametlles per sobre i donar de nou uns cops al marbre per a que es reparteixi bé.
  • Deixar de nou a la nevera per a que es solidifiqui.
  • Retirar, desemmotllar i treure el transfer. Deixar una mica a temperatura ambient per servir-lo.

3 comentaris: