Si us va
agradar la versió Snack de xocolata a la menta, avui la xocolata l'acompanyem amb fruita de la passió i pols de gerds.
Mentre
esperem les 12 campanades, aneu picant i assaborint aquest any que tan poc
queda per acabar.
Gràcies
a tots i totes per estar-hi en aquest racó! Us desitjo un 2015 ple de
felicitat!
Ingredients:
200 g de xocolata negreNestlé Postres
100 g de
llet condensada La Lechera
2,5 c/s
de pasta de fruita de la passió Home Chef-Sosa
Cacau
pur en pols per arrebossar
Gerds
liofilitzats i triturats
Preparació
Fondre
al bany maria, la xocolata i llet condensada, sense parar de remenar. Si
s'enganxa una mica, retirar el cassó del foc un minut, remenar i tornar a posar
de nou al bany maria.
Afegir ja fora del foc, la pasta de fruita de la passió i remenar. Posar la
pasta sobre un paper film i fer un cilindre.
Deixar a la nevera un parell d'hores fins que agafi consistència.
Tallar i posar dins d'una bossa de plàstic amb el cacau. Passar-los per un colador per retirar l'excés de cacau. Triturar uns quants gerds liofilitzats amb una cullerada de sucre i posar-hi una mica al damunt.
Tallar i posar dins d'una bossa de plàstic amb el cacau. Passar-los per un colador per retirar l'excés de cacau. Triturar uns quants gerds liofilitzats amb una cullerada de sucre i posar-hi una mica al damunt.
Mare meva. Això ha d'estar boníssim!!
ResponElimina