dimecres, 31 de desembre de 2014

Sanck fudge de fruita de la passió i gerds



Si us va agradar la versió Snack de xocolata a la menta, avui la xocolata l'acompanyem amb fruita de la passió i pols de gerds.


Mentre esperem les 12 campanades, aneu picant i assaborint aquest any que tan poc queda per acabar.  


Gràcies a tots i totes per estar-hi en aquest racó! Us desitjo un 2015 ple de felicitat!


Ingredients:
200  g de xocolata negreNestlé Postres
100 g de llet condensada La Lechera
2,5 c/s de pasta de fruita de la passió Home Chef-Sosa
Cacau pur en pols per arrebossar
Gerds liofilitzats i triturats 

Preparació
Fondre al bany maria, la xocolata i llet condensada, sense parar de remenar. Si s'enganxa una mica, retirar el cassó del foc un minut, remenar i tornar a posar de nou al bany maria.

Afegir ja fora del foc, la pasta de fruita de la passió i remenar. Posar la pasta sobre un  paper film i fer un cilindre. Deixar a la nevera un parell d'hores fins que agafi consistència. 

Tallar i posar dins d'una bossa de plàstic amb el cacau. Passar-los per un colador per retirar l'excés de cacau. Triturar uns quants gerds liofilitzats amb una cullerada de sucre i posar-hi una mica al damunt.





1 comentari: