Fa uns quants dies Miele em
va fer arribar a casa tota una sorpresa! Una cafetera de joguina, com la de
veritat i un pot de café Illy.
Amb aquest cafè he preparat
una versió de Tiramisú amb xocolata blanca.Perfecte pels amants del cafè i la xocolata blanca!
Ingredients:
- 200 grams de melindros
- 100 ml de cafè Illy
- 2 c/s de whisky
- 250 g de mascarpone
- 4 ous M
- 130 g de xocolata blanca Nestlé Postres
- 30 g de sucre
- Cacau pur en pols
- Encenalls de xocolata blanca
Preparació:
- Fondre la xocolata blanca al microones o al bany maria.
- Afegir els rovells dels ous i el mascarpone i batre fins obtenir una mescla homogènia.
- Batre les clares d'ou i quan siguin pràcticament muntades, afegir el sucre en forma de pluja i continuar batent fins que quedin ben muntades.
- Incorporar les clares amb moviments suaus a la barreja de mascarpone, fins deixar una crema fina.
- Preparar el cafè i barrejar amb el whisky.
- Anar mullant els melindros amb el cafè i fer una capa en el motllo. Al damunt repartir part de la crema i anar fent capes, fins acabar amb una capa de crema.
- Reservar, com a mínim tota la nit a la nevera.
- En el moment de servir, posar el cacau amb l'ajut d'un colador i repartir uns encenalls de xocolata blanca.
Quina delícia de tiramisú, molt original!
ResponEliminaAquest ha de ser mortal de necesitat, es ve molt deliciós.
ResponEliminaFeliz 2015, mil besinos y que los Magos te traigan todos tus deseos para este año.
M'encanta en tiramisú però no l'he tastat mai amb xocolata blanca... sembla de vici!
ResponEliminaMarta
Mira que bien lo has aprovechado!!! que rico nena
ResponEliminaFeliz Año!!!!