Un cupcakes
ideals pels amants del mojito. El toc de la gelatina de rom, li donen un punt ben
refrescant!
Ingredients pera 8 cupcakes:
100 grams de
farina
1 c/c de
llevat
1 pessic de
sal
125 grams de
sucre
100 grams de
mantega temperatura ambient
2 ous M
1 c/s de pasta
de “Mojito” Home chef
1 c/s llet semidesnatada
Per l’almívar i decoració:
50 grams de sucre morè
2 c/s de Rom
blanc
suc i la
ratlladura 1 llima
1 fulla de
gelatina
Fulles de
menta fresca
Pel frosting:
150 grams de
formatge per untar
30 grams de
mascarpone
Suc de mitja
llima
50 grams de sucre glas
1 c/s de pasta
de Mojito Home Chef
150 ml de nata
líquida
Preparació
Pre escalfar
el forn a 160º. En un bol barrejar la farina, llevat, sal i tamisar.
Batre la
mantega amb el sucre fins que quedi una crema. Afegir els ous una mica batuts i
la pasta de mojito i la llet.
Afegir la
barreja dels ingredients secs poc a poc i batre a velocitat lenta, només fins
que estiguin tots els ingredients ben incorporats.
Disposar la
massa en les càpsules (3/4 parts) i coure entre 20 i 22 minuts.
Retirar del
forn i encara en calent, pintar amb l’almívar. Deixar refredar damunt d’una
reixeta.
Preparació de l’almívar:
Posar els tres
ingredients en un cassó a foc baix i remenar fins que el sucre s’hagi dissolt.
Deixar coure a foc baix un parell de minuts tot remenant fins que agafi textura
d’almívar. Deixar refredar fins el moment de pintar els cupcakes (si encara
està una mica calent, no passa res, es poden pintar igualment).
Un cop pintat, amb l’almívar sobrant, poseu una fulla de gelatina a hidratar amb aigua freda. Poseu de nou l’almívar a escalfar, només que agafi temperatura i afegiu la gelatina, remeneu i poseu en un recipient a la nevera. Quan estigui la gelatina, talleu a dauets ben petits.
Pel frosting i decoració:
Barrejar tots
els ingredients, menys la nata. Deixar en un bol a la nevera dues hores mínim.
Muntar la nata, incorporar-la amb suavitat.
Disposar el
frosting en una màniga pastissera i cobrir. Decorar amb els trossets de
gelatina i unes fulles de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada