divendres, 3 d’octubre de 2014

Cupcakes de mojito



Un cupcakes ideals pels amants del mojito. El toc de la gelatina de rom, li donen un punt ben refrescant!

Ingredients pera 8 cupcakes:
100 grams de farina
1 c/c de llevat
1 pessic de sal
125 grams de sucre
100 grams de mantega temperatura ambient
2 ous M
1 c/s de pasta de “Mojito” Home chef
1 c/s llet semidesnatada
Per l’almívar i decoració:
50 grams de sucre morè
2 c/s de Rom blanc
suc i la ratlladura 1 llima
1 fulla de gelatina
Fulles de menta fresca
Pel frosting:
150 grams de formatge per untar
30 grams de mascarpone
Suc de mitja llima
50  grams de sucre glas
1 c/s de pasta de Mojito Home Chef
150 ml de nata líquida

Preparació
Pre escalfar el forn a 160º. En un bol barrejar la farina, llevat, sal i tamisar.
Batre la mantega amb el sucre fins que quedi una crema. Afegir els ous una mica batuts i la pasta de mojito i la llet.

Afegir la barreja dels ingredients secs poc a poc i batre a velocitat lenta, només fins que estiguin tots els ingredients ben incorporats.
Disposar la massa en les càpsules (3/4 parts) i coure entre 20 i 22 minuts.
Retirar del forn i encara en calent, pintar amb l’almívar. Deixar refredar damunt d’una reixeta.

Preparació de l’almívar:
Posar els tres ingredients en un cassó a foc baix i remenar fins que el sucre s’hagi dissolt. Deixar coure a foc baix un parell de minuts tot remenant fins que agafi textura d’almívar. Deixar refredar fins el moment de pintar els cupcakes (si encara està una mica calent, no passa res, es poden pintar igualment).

Un cop pintat, amb l’almívar sobrant, poseu una fulla de gelatina a hidratar amb aigua freda. Poseu de nou l’almívar a escalfar, només que agafi temperatura i afegiu la gelatina, remeneu i poseu en un recipient a la nevera. Quan estigui la gelatina, talleu a dauets ben petits.

Pel frosting i decoració:
Barrejar tots els ingredients, menys la nata. Deixar en un bol a la nevera dues hores mínim. Muntar la nata, incorporar-la amb suavitat.

Disposar el frosting en una màniga pastissera i cobrir. Decorar amb els trossets de gelatina i unes fulles de menta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada