Us agraden les galetes
Fontaneda Digestive? Què tal, si les fem amb un sandwich gelat, amb crema de
mandarines i xocolata?
A la caixa @Degustabox d'aquest mes, un dels
productes són aquestes galetes i com encara el temps ens acompanya, podem
gaudir un caprici gelat!
Ingredients per a 11:
22 galetes Digestive Fontaneda
100 g de xocolata blanca Nestlé Postres
50 ml de licor de mandarina
50 ml de llet
250 g de formatge fresc per untar
2 c/s de pasta concentrada de
mandarina (Home chef)
Colorant taronja alimentari
(opcional)
60 g de sucre glas
Per a la cobertura:
200 ml d'aigua mineral
200 ml de nata per muntar
270 g de sucre
90 g de cacau pur en pols
6 fulles de gelatina
Encenalls de xocolata a la
taronja
Preparació
Del farcit:
Foneu la
xocolata blanca al bany maria o microones i deixeu refredar.
Bateu el
formatge amb el sucre glas i la pasta de mandarina. Afegiu el colorant i bateu
de nou. Incorporeu la xocolata blanca en forma de fil i aneu bateu a velocitat
alta fins que quedin els ingredients ben incorporats i una massa consistent.
Poseu-la en
una màniga pastissera.
Pel muntatge
del sandwich:
Poseu 11 i
aneu omplint amb la màniga pastissera. Tapeu amb una altre galeta, de tal
manera que surti una mica de massa pels voltants. Amb una espàtula alliseu bé
tot el voltant.
En un bol
barregeu el licor de mandarina i la llet. Aneu posant-los dins del bol, tot
ràpidament, mullant les dues galetes. Passeu el dit al voltant del sandwich per
tornat a allisar i poseu-los a una safata amb paper vegetal i congeleu.
Espereu una
hora aproximadament, i poseu els pals.
Deixeu
congelar totalment.
De la cobertura
de xocolata:
Poseu un cassó
al foc amb l'aigua, el sucre i la nata. Quan arrenqui a bullir, afegiu el
cacau, baixeu el foc i deixeu coure uns tres minuts sense parar de remenar.
Coleu. Poseu les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda. Quan la
cobertura arribi als 60º afegiu la gelatina ben escorreguda i remeneu. Deixeu
que arriba a 30º.
Muntatge:
Traieu els
sandwichs del congelador. Submergiu en la cobertura i claveu-los en un suro.
Poseu-los a la nevera. Repetiu l'operació i poseu al voltant els encenalls de
xocolata. Us sobrarà una mica de cobertura que podeu utilitzar per altres
postres. Podeu deixar-la a la nevera, i per tornar a fer-la líquida només
caldrà que la poseu uns segons al microones.
Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva
Caixa @Degustabox. Amb aquest codi: QTBPQ el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.
Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel
paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web:http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3
Són sùper divertits
ResponEliminaMuas
han de ser un vici, aquests sanvitxos!
ResponEliminaQué maravilla de sandwich, precioso y delicioso. Besos
ResponEliminaSi semblen mirallets tan brillants. Una bona manera de menjar el gelat de un sabor molt bo.
ResponEliminaPetons.
Oh!! que macos i bons!!! Bon cds artista!
ResponEliminaQue precioso de ver, pero mas delicioso de degustarlos huuuu.Gracias y muy buenas noches.
ResponElimina