dimecres, 17 de setembre de 2014

Molls amb cuscús a l'anís estrellat amb poma i xutnei de mango Can Bech



Per avui una proposta ben senzilla d'elaborar i deliciosa: Molls amb cuscús a l'anís estrellat amb poma i xutnei de mango Can Bech


Ingredients per a 3 persones:
6 molls grans
100 g de cuscús (aigua segons indicació del fabricant)
2 anissos estrellats
1 c/s de salsa de peix
1 poma
2 c/s de mantega
6 alls
4 branques de farigola fresca
Sal gruixuda
Xutnei de mango Can Bech  
  
Preparació:
Netejar els molls. En una paella posar a foc baix la mantega els alls pelats i la farigola neta. Deixar que els alls es daurin i anar donant-lis la volta. Quan siguin cuit, afegir els molls, pujar el foc i fregir els molls per ambdós costats.
Mentre, pelar la poma i tallar-la a daus ben petits. Posar a escalfar l'aigua amb els anissos i la salsa de peix. Quan arrenqui a bullir retirar el cassó del foc i afegir el cuscús (seguiu les indicacions del fabricant).
Afegir la poma a dauets al cuscús, barrejar i posar els molls amb els alls, les branquetes de farigola i regueu amb el suc.
Serviu acompanyant del xutnei de mango.

8 comentaris:

  1. Avui tenim cuscús per la red ;)) el punt d l'anís segur que li deu anar molt bé a part de l'oloreta que ha de fer.

    Muas

    ResponElimina
  2. Una recepta de luxe, els molls m´agraden molt així que la pròxima vegada els faré així!!

    ResponElimina
  3. Una receta muy buena y completa y esa mermelada que conozco perfectamente le va genial.Sabes hoy he comido cuscus tambien pero con verduritas y mejillones.
    petons

    ResponElimina
  4. fabulosossssssssssssssssssssssssssssssssss

    ResponElimina
  5. Quins molls mes macos, m han encantat amb el cous cous d´anis i el toc de mango. Petonet

    ResponElimina
  6. Què bo el cuscús! amb el chutney de mango ja deu ser paraules majors.

    ResponElimina
  7. Uau, ha de quedar super gustós! L'anís estrellat m'encanta, però sempre a les postres. Ho provaré acompanyant el peix, que ha de quedar boníssim.

    ResponElimina