Per avui una proposta ben
senzilla d'elaborar i deliciosa: Molls
amb cuscús a l'anís estrellat amb poma i xutnei de mango Can Bech
Ingredients per a 3 persones:
6 molls grans
100 g de cuscús (aigua segons
indicació del fabricant)
2 anissos estrellats
1 c/s de salsa de peix
1 poma
2 c/s de mantega
6 alls
4 branques de farigola fresca
Sal gruixuda
Xutnei de mango Can Bech
Preparació:
Netejar els molls. En una paella posar a foc baix la
mantega els alls pelats i la farigola neta. Deixar que els alls es daurin i
anar donant-lis la volta. Quan siguin cuit, afegir els molls, pujar el foc i
fregir els molls per ambdós costats.
Mentre, pelar la poma i tallar-la a daus ben petits.
Posar a escalfar l'aigua amb els anissos i la salsa de peix. Quan arrenqui a
bullir retirar el cassó del foc i afegir el cuscús (seguiu les indicacions del
fabricant).
Afegir la poma a dauets al cuscús, barrejar i posar
els molls amb els alls, les branquetes de farigola i regueu amb el suc.
Serviu acompanyant del xutnei de mango.
Avui tenim cuscús per la red ;)) el punt d l'anís segur que li deu anar molt bé a part de l'oloreta que ha de fer.
ResponEliminaMuas
Una recepta de luxe, els molls m´agraden molt així que la pròxima vegada els faré així!!
ResponEliminaQuin plat més complet!!!
ResponEliminaUna receta muy buena y completa y esa mermelada que conozco perfectamente le va genial.Sabes hoy he comido cuscus tambien pero con verduritas y mejillones.
ResponEliminapetons
fabulosossssssssssssssssssssssssssssssssss
ResponEliminaQuins molls mes macos, m han encantat amb el cous cous d´anis i el toc de mango. Petonet
ResponEliminaQuè bo el cuscús! amb el chutney de mango ja deu ser paraules majors.
ResponEliminaUau, ha de quedar super gustós! L'anís estrellat m'encanta, però sempre a les postres. Ho provaré acompanyant el peix, que ha de quedar boníssim.
ResponElimina