Pastís a les tres llets
Després de les vacances, res
millor que començar de manera ben dolça amb un Pastís a les tres llets. És un
pastís típic de llatinoamericà que deu el seu nom, justament per a les tres
llets que porta. Es molt fàcil de fer i realment deliciós!
Ingredients per a un motllo de 30cm x 25cm:
5 ous M
100 g de sucre
100 g de sucre glas
170 g de farina
200 ml de llet evaporada Ideal
200 ml de llet sencera
200 ml de llet condensada La Lechera
Per a la cobertura:
400 g de nata per a muntar
60 g de sucre glas
Maduixes
Preparació
Pre escalfar el forn a 160º
Batre les clares a punt de neu i reservar.
Batre els rovells amb els sucre fins que blanquegin. Incorporar
a les clares amb moviments suaus.
Incorporar la farina tamisada, també amb moviments
suaus i vigilant no deixar cap grumoll.
Abocar la mescla en el motllo, que prèviament haurem
posat un paper de forn.
Coure uns 30' fins que sigui cuit.
Retirar, deixar refredar 5 minuts i treure el paper de
forn. Deixar refredar totalment sobre una reixeta. Punxar amb una forquilla
tota la superfície del pa de pessic. Tornar a posar-lo dins del mateix motllo,
ara sense paper de forn.
Batre les tres llets i anar abocant molt lentament per
a que es vagi absorbint.
Deixar 12 hores mínim a la nevera. Treure el pastís,
donant-li la volta, sobre el plat de presentació.
Muntar la nata amb el sucre. Cobrir el pastís i decora
amb unes maduixes.
També podeu posar una cobertura de merenga en lloc de
nata muntada.
No lo conocía pero se le ve una textura bien rica!! Besos
ResponEliminaLa pinta la fa de ser mol i molt bo!!! què esponjós es veu!!!
ResponEliminaque bo
ResponEliminaHola maca!
ResponEliminaAquest cau aviat fa temps que li vaig enrera. Petons i bona setmana
ostres quina pinta més bona! M'encanta aquest pastis!! el vaig descobrir a un mexicà i una amiga meva mexicana també n'ha fet i em sembla sensacional! inclus a mexic l'he tastat! jeje ara l'he de provar de fer jo! petons
ResponEliminaHe sentit parlar d'aquests pastís, sense tastar-ho. Les teves fotos convencen totalment.
ResponEliminaPetons.
Recuerdo que me lo comentastes que te gusto y ahora viendolo no tengo la mas minima duda.Facil y rico¡¡
ResponEliminaBienvenida de nuevo
peto
Deu passar xuclant!
ResponEliminaTot un clàssic de la cuina americana. Jo l'he fet variant el bany, té moooooltes possibilitats.
ResponEliminaAmb la cobertura de nata, ha de quedar de vici total!
Sembla deliciós.
ResponEliminaEs veu sùper suau.
ResponEliminaMuas