Comencem la setmana amb una
deliciosa i sana Crema de pastanaga amb gambes al curri vermell.
Gràcies a Aneto que em va fer
arribar alguns dels seus productes i aquest brou de pastanaga de cultiu
ecològic és molt bo i a més, sempre va bé disposar un brou quan no hi ha temps
de preparar-lo casolà. Molt recomanable!
Ingredients:
Mig litre de brou de
pastanaga Aneto
100 g de pastanaga
1 c/p de curri en pols
Sal, oli d'oliva
16 gambes
Una ceba tendre
1 c/p de pasta de curri
vermell
Preparació
Peleu les pastanagues i talleu-les ben fines amb una
mandolina.
Poseu un raig d'oli en un cassó i afegiu les
pastanagues quan sigui calent, baixeu el foc i deixeu coure, sense que es
torrin.
Afegiu el brou i el curri en pols i deixeu coure, fins que la pastanaga sigui
cuita i el brou s'hagi reduït a la meitat. Proveu i rectifiqueu de sal, si cal.
Peleu i ratlleu la ceba tendra.
Poseu en una paella un raig d'oli i afegiu a foc suau
la ceba, desprès salteu les gambes, afegiu la pasta de curri vermell, un polsim
de sal i deixeu coure.
Triturar la crema de pastanaga i acompanyar amb les
gambes.
Quina presentació més maca, Eri!
ResponEliminaque bueno y que chula la foto Eri,
ResponEliminapeto
M'agrada el toque del curry i com bé diuen per aqui la foto molt molt xula
ResponEliminaMuas
Es molt bo aquest brou i de total confiança.
ResponEliminaEl toc de curry es molt encertat amb aquesta crema.
Petons.
Unas fotos chulísimas. A mi no me gusta mucho la zanahoria, pero así tan bien preparadita... creo que no le haría ascos. Bss
ResponEliminaLA combinación me encanta y que chula la foto guapi..
ResponEliminaBss
Ummm que bo, fàcil, vistos i elegant. Muaks
ResponEliminaUn plato 10, muchas gracias por tan buena receta.Bsssss
ResponElimina