divendres, 4 de juliol de 2014

Carlota de formatge i musclos en escabetx


Ideal per servir com aperitiu o entrant. Si us agraden els musclos en escabetx, no deixeu de provar-la!

Ingredients
225 grams de musclos en escabetx (3  llaunes)
5 fulles de gelatina
10 llesques de pa de motllo sense crosta
Oli d’oliva
500 grams de formatge Quark
100 grams de formatge per untar


Preparació
Folrar el motllo amb paper film. Pintar amb oli una paella i torrar el pa per les dues bandes.

Posar el pa de motllo en el fons i laterals del motllo, tot tallant-lo amb la mida del motllo. Posar les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.
Treure els musclos de les tres llaunes i reservar el suc de 2 llaunes per una banda i el de l’altre en un altre bol i guardar-lo a la nevera. Triturar els musclos amb el formatge quark. Escalfar el suc de les dues llaunes i posar la gelatina dins. Remenar fins que el dissolgui i abocar a la mescla de formatge i musclos. Batre fins que la gelatina estiguin ben incorporada.  Abocar la mescla i tapar amb el pa. Cobrir amb el paper film i deixar tota la nit.

Barrejar el formatge per untar amb una part del suc que havíem reservat, només fins que quedi lligada la massa. Posar en una màniga pastissera.

Desemmotllar el pastís, decorar i servir. Tallar a rodanxes fines, per que es un sabor potent i contundent!



7 comentaris:

  1. Qué bocado más original!! es perfecto para estos días que vienen, fácil y de poder dejarlo preparado. Bss.

    ResponElimina
  2. I tant que m'agraden de jove m'he arribat a fer entrepans de musclos en escabex, o sigui que aquesta carlota te l'éxit assegurat ;-)
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Aixo fa un any que vaig tastar ho i estava de mort.
    Gràcies per sorprendre sempre pel meu cumple
    Un petonet

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta!! Ha de ser boníssim!!! Me l'apunte a "pendents"!!

    ResponElimina
  5. Ostras a punto de hacer un año que lo probamos,bueno y contundente.
    peto

    ResponElimina
  6. Me parece super rico, un beso cielo. Besosss

    ResponElimina