Ideal per servir com aperitiu
o entrant. Si us agraden els musclos en escabetx, no deixeu de provar-la!
Ingredients
225 grams de musclos en
escabetx (3 llaunes)
5 fulles de gelatina
10 llesques de pa de motllo sense
crosta
Oli d’oliva
500 grams de formatge Quark
100 grams de formatge per
untar
Preparació
Folrar el
motllo amb paper film. Pintar amb oli una paella i torrar el pa per les dues
bandes.
Posar el pa de
motllo en el fons i laterals del motllo, tot tallant-lo amb la mida del motllo.
Posar les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.
Treure els
musclos de les tres llaunes i reservar el suc de 2 llaunes per una banda i el
de l’altre en un altre bol i guardar-lo a la nevera. Triturar els musclos amb
el formatge quark. Escalfar el suc de les dues llaunes i posar la gelatina
dins. Remenar fins que el dissolgui i abocar a la mescla de formatge i musclos.
Batre fins que la gelatina estiguin ben incorporada. Abocar la mescla i tapar amb el pa. Cobrir
amb el paper film i deixar tota la nit.
Barrejar el
formatge per untar amb una part del suc que havíem reservat, només fins que
quedi lligada la massa. Posar en una
màniga pastissera.
Desemmotllar
el pastís, decorar i servir. Tallar a rodanxes fines, per que es un sabor
potent i contundent!
Qué bocado más original!! es perfecto para estos días que vienen, fácil y de poder dejarlo preparado. Bss.
ResponEliminaI tant que m'agraden de jove m'he arribat a fer entrepans de musclos en escabex, o sigui que aquesta carlota te l'éxit assegurat ;-)
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana
Aixo fa un any que vaig tastar ho i estava de mort.
ResponEliminaGràcies per sorprendre sempre pel meu cumple
Un petonet
que chulo y delicioso
ResponEliminaQuina bona pinta!! Ha de ser boníssim!!! Me l'apunte a "pendents"!!
ResponEliminaOstras a punto de hacer un año que lo probamos,bueno y contundente.
ResponEliminapeto
Me parece super rico, un beso cielo. Besosss
ResponElimina