dilluns, 7 de juliol de 2014

Pastís de peres i xocolata


Un pastís ràpid de fer i amb una combinació ben bona, xocolata i pera, que sempre acostuma a agradar moltíssim.

Ingredients:
300 ml de llet condensada La Lechera  
1 massa brisa
50 g de xocolata  Nestlé Postres  
3 ous L
3 peres grans i 1 poma
Llimona
75 g d'ametlla filetejada
Sucre glas


Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Estendre la massa brisa sobre el motllo i punxar amb una forquilla. Cobrir amb paper d'alumini i pressionar per que no es baixi el voltant durant la cocció.
Coure uns 15'. Retirar del forn i treure el paper d'alumini.
Pelar i tallar la fruita en daus. Esprémer una llimona per sobre. En un bol, batre els ous i la llet condensada. Afegir la fruita i la xocolata picada.
Coure uns 25' fins que estigui cuita i torrada per sobre. A meitat de la cocció posar pel damunt les ametlles.
Retirar, deixar refredar i empolvorar amb el sucre glas.

Recepta adaptada font: La Lechera

5 comentaris:

  1. Una combinació deliciosa!!! Enhorabona!!!

    ResponElimina
  2. Quina pinta te aquest pastís !!!!!
    Amb el teu permís la copio.
    Petons

    ResponElimina
  3. Una delicia de buena huuuuuuuuuuuuuu.Besosss

    ResponElimina
  4. Un pastís 10!!! i si és tant fàcil com expliques segur que cau!!!

    ResponElimina
  5. Eri, se ve muy fácil, este no tardo en hacerlo, ya te diré. Bss.

    ResponElimina