Un pastís ràpid de fer i amb una combinació
ben bona, xocolata i pera, que sempre acostuma a agradar moltíssim.
Ingredients:
300 ml de llet condensada La Lechera
1 massa brisa
50 g de xocolata Nestlé Postres
3 ous L
3 peres grans i 1 poma
Llimona
75 g d'ametlla filetejada
Sucre glas
Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Estendre la massa brisa sobre el motllo i punxar amb
una forquilla. Cobrir amb paper d'alumini i pressionar per que no es baixi el
voltant durant la cocció.
Coure uns 15'. Retirar del forn i treure el paper
d'alumini.
Pelar i tallar la fruita en daus. Esprémer una llimona
per sobre. En un bol, batre els ous i la llet condensada. Afegir la fruita i la
xocolata picada.
Coure uns 25' fins que estigui cuita i torrada per
sobre. A meitat de la cocció posar pel damunt les ametlles.
Retirar, deixar refredar i empolvorar amb el sucre
glas.Recepta adaptada font: La Lechera
Una combinació deliciosa!!! Enhorabona!!!
ResponEliminaQuina pinta te aquest pastís !!!!!
ResponEliminaAmb el teu permís la copio.
Petons
Una delicia de buena huuuuuuuuuuuuuu.Besosss
ResponEliminaUn pastís 10!!! i si és tant fàcil com expliques segur que cau!!!
ResponEliminaEri, se ve muy fácil, este no tardo en hacerlo, ya te diré. Bss.
ResponElimina