Ideal per aprofitar les
restes de pa sec i si a més li donem un toc de xocolata blanca i vainilla, unes
postres perfectes!
Ingredients per a un motllo de 18 cm x 25 cm:
135 g de xocolata blanca Nestlé Postres
175 g de pa sec
85 g de sucre
6 ous M
500 ml de llet
200 ml de nata 35% MG
1 c/p de vainilla en pols
90 g mantega
100 g de sucre
Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Pintar el motllo amb mantega i posa-hi sucre, retirant
l'excés. Picar la xocolata blanca.
Tallar el pa a daus petits. Posar els 90 g de mantega
i els 100 g de sucre a una paella. Quan la mantega sigui fosa, deixar coure 1
minut i afegir el pa. Anar remenant un parell de minuts i parar el foc.
Batre els ous amb el sucre, la vainilla, la nata i la
llet. Afegir el pa a la mescla (quan la mantega es refreda el pa s'enganxa a la
paella). Rasqueu amb una cullera de fusta per posar tota la part cruixent a la
mescla d'ous. Incorporar 3/4 parts de la xocolata i remenar.
Abocar en el motllo i repartir per sobre la xocolata
reservada.
Coure al forn al bany maria entre 45-60 minuts, fins
que qualli. Deixar refredar i servir, calent, a temperatura ambient o fred.
Es verdad que es ideal para aprovecha y encima queda riquisimo
ResponEliminaBss
Una delicia y un postre sano y fantástico.Besossss
ResponEliminaBona opció per aprofitar el pa sec! I amb xocolata blanca, més ideal encara! Petonets maca i bon cap de setmana!
ResponEliminaAnti operación bikini total, pero tan rico que ni se oiensa.
ResponEliminaBesos
Quina pinta tan bona! Deu ser molt gustós i molt bo!
ResponEliminaMarta