dimecres, 11 de juny de 2014

Pudin de pa i xocolata blanca



Ideal per aprofitar les restes de pa sec i si a més li donem un toc de xocolata blanca i vainilla, unes postres perfectes!

Ingredients per a un motllo de 18 cm x 25 cm:
135 g de xocolata blanca Nestlé Postres     
175 g de pa sec
85 g de sucre
6 ous M
500 ml de llet
200 ml de nata 35% MG
1 c/p de vainilla en pols
90 g  mantega
100 g de sucre

Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Pintar el motllo amb mantega i posa-hi sucre, retirant l'excés. Picar la xocolata blanca.
Tallar el pa a daus petits. Posar els 90 g de mantega i els 100 g de sucre a una paella. Quan la mantega sigui fosa, deixar coure 1 minut i afegir el pa. Anar remenant un parell de minuts i parar el foc.
Batre els ous amb el sucre, la vainilla, la nata i la llet. Afegir el pa a la mescla (quan la mantega es refreda el pa s'enganxa a la paella). Rasqueu amb una cullera de fusta per posar tota la part cruixent a la mescla d'ous. Incorporar 3/4 parts de la xocolata i remenar.
Abocar en el motllo i repartir per sobre la xocolata reservada.
Coure al forn al bany maria entre 45-60 minuts, fins que qualli. Deixar refredar i servir, calent, a temperatura ambient o fred. 

5 comentaris:

  1. Es verdad que es ideal para aprovecha y encima queda riquisimo
    Bss

    ResponElimina
  2. Una delicia y un postre sano y fantástico.Besossss

    ResponElimina
  3. Bona opció per aprofitar el pa sec! I amb xocolata blanca, més ideal encara! Petonets maca i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Anti operación bikini total, pero tan rico que ni se oiensa.
    Besos

    ResponElimina
  5. Quina pinta tan bona! Deu ser molt gustós i molt bo!
    Marta

    ResponElimina