Avui pot
ser un bon dia per preparar unes postres refrescants i ben fàcils de fer!
Ingredients:
400 g de
síndria
100 g de iogurt
grec
½ llima
Vainilla
en pols
Preparació:
Tallar la síndria a daus petits, retirar les llavors i triturar. Afegir la
vainilla i el suc de la llima.
Afegir el iogurt, batre i guardar dues hores al congelador en un bol tapat amb
film transparent, fins que quedi semi congelada.
Abans de servir, passar una forquilla per trencar els cristalls de gel.
Disposar-ho en els gots de presentació i servir.
Font: recepta adaptada revista Cocina
Mediterranea
Sembla deliciós, Eri.
ResponEliminaaquests el tonc fixat
ResponEliminapetons guapi
Saníssim i d'allò més refrescant i bo. Unes postres perfectes!
ResponEliminaMarta
Qué rico!! Había probado la sandía a trocitos con yogur, pero esto es un paso de nivel, lo probaré. Besos
ResponElimina