divendres, 13 de juny de 2014

Crema gelada de síndria i iogurt



Avui pot ser un bon dia per preparar unes postres refrescants i ben fàcils de fer!

Ingredients:
400 g de síndria
100 g de iogurt grec
½ llima
Vainilla en pols

Preparació:
Tallar la síndria a daus petits, retirar les llavors i triturar. Afegir la vainilla i el suc de la llima.
Afegir el iogurt, batre i guardar dues hores al congelador en un bol tapat amb film transparent, fins que quedi semi congelada.
Abans de servir, passar una forquilla per trencar els cristalls de gel.
Disposar-ho en els gots de presentació i servir.


Font: recepta adaptada revista Cocina Mediterranea

4 comentaris:

  1. aquests el tonc fixat
    petons guapi

    ResponElimina
  2. Saníssim i d'allò més refrescant i bo. Unes postres perfectes!
    Marta

    ResponElimina
  3. Qué rico!! Había probado la sandía a trocitos con yogur, pero esto es un paso de nivel, lo probaré. Besos

    ResponElimina