Deliciosa i refrescant! Una crema perfecta per aquests dies de calor.
Ingredients:
250 grams de porros (només la
part blanca)
1 patata
1 poma mitjana
1 pera
50 grams de mantega
Sal
750 ml d’aigua
200 ml de llet evaporada Ideal Nestlé
200 ml de llet desnatada
Preparació:
Rentar els
porros i tallar en juliana. Sofregir els porros amb la mantega sense que agafin
color. Afegir la poma i la pera tallades a daus i deixar un parell de minuts a
foc baix, fins que estiguin tendres.
Afegir
l’aigua, la sal i la patata neta, pelada i tallada a daus.
Deixar coure
entre 20-30 minuts. Provar i rectificar de sal.
Deixar
refredar. Afegir les llets, triturar, provar
i rectificar de sal si cal. Passar per un colador xinès. Reservar a la
nevera fins el moment de servir.
Quin gotet més temptador, Eri...
ResponEliminalas cremas asi en verano son magnificas bien fresquitas¡¡
ResponEliminaPeto
Magnifica molt molt freda com a entrant o per fer xarrups per els aperitius! Muaks
ResponEliminaHoy he comido una rica crema de estas frias y como apetecen ehhhh. Me apunto la tuya
ResponEliminaBss
Els millors plats per la calor!!!
ResponEliminaPetonets.
Me parece deliciosa y refrescante esta crema.Besitossss y buenas noches.
ResponElimina