dilluns, 9 de juny del 2014

Crema freda de porros amb poma i pera




Deliciosa i refrescant! Una crema perfecta per aquests dies de calor.

Ingredients:
250 grams de porros (només la part blanca)
1 patata
1 poma mitjana
1 pera
50 grams de mantega
Sal
750 ml d’aigua
200 ml de llet evaporada Ideal Nestlé 
200 ml de llet desnatada

Preparació:
Rentar els porros i tallar en juliana. Sofregir els porros amb la mantega sense que agafin color. Afegir la poma i la pera tallades a daus i deixar un parell de minuts a foc baix, fins que estiguin tendres.
Afegir l’aigua, la sal i la patata neta, pelada i tallada a daus.
Deixar coure entre 20-30 minuts. Provar i rectificar de sal.
Deixar refredar. Afegir les llets, triturar, provar  i rectificar de sal si cal. Passar per un colador xinès. Reservar a la nevera fins el moment de servir.

6 comentaris:

  1. las cremas asi en verano son magnificas bien fresquitas¡¡
    Peto

    ResponElimina
  2. Magnifica molt molt freda com a entrant o per fer xarrups per els aperitius! Muaks

    ResponElimina
  3. Hoy he comido una rica crema de estas frias y como apetecen ehhhh. Me apunto la tuya
    Bss

    ResponElimina
  4. Els millors plats per la calor!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Me parece deliciosa y refrescante esta crema.Besitossss y buenas noches.

    ResponElimina