divendres, 6 de juny de 2014

Polos de llimona i llet condensada





Una manera ràpida de gaudir d'uns gelats de llimona. Els tenim preparats en un moment i la llet condensada li aporten, a més de la dolçor li aportant bastant cremositat.


Ingredients per uns 4 polos:
175 g de llet condensada La Lechera
100 ml de suc de llimona natural (unes 2 llimones)
100 ml d'aigua mineral

Preparació

Esprémer les llimones i colar.

Afegir l'aigua i la llet condensada i batre.

Abocar la mescla en motllos de gelats amb el pal i deixar congelar.

Abans de congelar, provar el nivell d'acidesa i dolçor i rectificar, si cal, amb més llimona o llet condensada.

10 comentaris:

  1. Toma ja! Fer i menjar! Els probarem! Petons i bon cds.

    ResponElimina
  2. Qué buenos tienen que estar.
    Besos

    ResponElimina
  3. Aquests polos si que són bons i sans!!! aquest estiu s'hauran de provar! bons cap de semana

    ResponElimina
  4. Aquests sí que són uns polos refrescants!! mmm! Que bons!

    ResponElimina
  5. M´he enamorat jajaja, quina recepta més bona i a més tenc aquests motlles...estava predestinada a passar pel teu blog i vora aquesta recepta...feia molt temps que no et venia a visitar i n´estic molt contenta!! Petonets

    ResponElimina
  6. Son de mis preferidos por lo frescos y ricos que se les ve.Besossss

    ResponElimina
  7. Es veuen molt fàcils de fer aquests polos. M'agraden els dolços de llimona i ara que fa més caloreta en forma de gelat molt millor.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Y que rápidos de hacer!!,, otro para pendientes
    bss

    ResponElimina
  9. Que chulos y que buenos ,mejor que los comprados¡¡
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  10. Que viciosos es veuen, semblen perfectes!
    Marta

    ResponElimina