Una manera ràpida de gaudir
d'uns gelats de llimona. Els tenim preparats en un moment i la llet condensada
li aporten, a més de la dolçor li aportant bastant cremositat.
Ingredients per uns 4 polos:
175 g de llet condensada La Lechera
100 ml de suc de llimona
natural (unes 2 llimones)
100 ml d'aigua mineral
Preparació
Esprémer les llimones i colar.
Afegir l'aigua i la llet condensada i batre.
Abocar la mescla en motllos de gelats amb el pal i deixar congelar.
Abans de congelar, provar el nivell d'acidesa i dolçor i rectificar, si cal, amb més llimona o llet condensada.
Toma ja! Fer i menjar! Els probarem! Petons i bon cds.
ResponEliminaQué buenos tienen que estar.
ResponEliminaBesos
Aquests polos si que són bons i sans!!! aquest estiu s'hauran de provar! bons cap de semana
ResponEliminaAquests sí que són uns polos refrescants!! mmm! Que bons!
ResponEliminaM´he enamorat jajaja, quina recepta més bona i a més tenc aquests motlles...estava predestinada a passar pel teu blog i vora aquesta recepta...feia molt temps que no et venia a visitar i n´estic molt contenta!! Petonets
ResponEliminaSon de mis preferidos por lo frescos y ricos que se les ve.Besossss
ResponEliminaEs veuen molt fàcils de fer aquests polos. M'agraden els dolços de llimona i ara que fa més caloreta en forma de gelat molt millor.
ResponEliminaPetons.
Y que rápidos de hacer!!,, otro para pendientes
ResponEliminabss
Que chulos y que buenos ,mejor que los comprados¡¡
ResponEliminaBon cap de setmana
Que viciosos es veuen, semblen perfectes!
ResponEliminaMarta