dilluns, 30 de juny de 2014

Amanida fresca de formatge feta, síndria i ou


Una amanida ben ràpida de fer i molt refrescant.

Ingredients per a dues persones
100 grams de formatge feta
1 tall petit de síndria sense llavors
1 ou dur
1 grapat de pinyons
1 grapat de sèsam
4 c/s d’oli d’oliva, sal
5 o 6 fulles fresques d’alfàbrega

Preparació:
Torrar els pinyons en una paella. Tallar la síndria i l’ou a daus de la mateixa mida que el formatge.
Tallar les fulles d’alfàbrega ben petites i barrejar amb l’oli i la sal.
Barrejar el sèsam amb el formatge i l’ou (només la part blanca, reservar el rovell).
Posar una capa de formatge i ou, una de síndria i una altre d’ou i formatge. Acabar amb el rovell de l’ou, 2 o 3 tallets de síndria i el pinyons. Afegir l’oli d’alfàbrega i servir.

6 comentaris:

  1. Una amanida molt senzilla de fer i boníssima de menjar!

    ResponElimina
  2. Ideal para una cena ,sublime
    peto

    ResponElimina
  3. Apuntada, benvingudes totes les amanides! Petons

    ResponElimina
  4. Muy fresco y la sandía le da un buen toque .Besoss y buenas noches.

    ResponElimina