Una amanida ben ràpida de fer
i molt refrescant.
Ingredients per a dues persones
100 grams de formatge feta
1 tall petit de síndria sense
llavors
1 ou dur
1 grapat de pinyons
1 grapat de sèsam
4 c/s d’oli d’oliva, sal
5 o 6 fulles fresques
d’alfàbrega
Preparació:
Torrar els pinyons
en una paella. Tallar la síndria i l’ou a daus de la mateixa mida que el
formatge.
Tallar les
fulles d’alfàbrega ben petites i barrejar amb l’oli i la sal.
Barrejar el
sèsam amb el formatge i l’ou (només la part blanca, reservar el rovell).
Posar una capa
de formatge i ou, una de síndria i una altre d’ou i formatge. Acabar amb el
rovell de l’ou, 2 o 3 tallets de síndria i el pinyons. Afegir l’oli d’alfàbrega
i servir.
Una amanida molt senzilla de fer i boníssima de menjar!
ResponEliminaRefrescante y deliciosa!!
ResponEliminaBss
una amanida super refrescant
ResponEliminaIdeal para una cena ,sublime
ResponEliminapeto
Apuntada, benvingudes totes les amanides! Petons
ResponEliminaMuy fresco y la sandía le da un buen toque .Besoss y buenas noches.
ResponElimina