dilluns, 5 de maig de 2014

Tàrtar d’escamarlans, poma àcida i alvocat


Una recepta fàcil i ràpida de mà del Pep Nogué de la seva classe a un dels tallers de Bon Preu. Deliciosa!

Ingredients per 1 persona:
½  alvocat
½ poma àcida (granny smith)
4 escamarlans o gambes
1 llima
Oli d’oliva
Sal en escates
Cibulet
Fulles d’escarola
Brots de germinats


Preparació
Peleu l’alvocat i talleu-lo en cubs petits, de 0,5cm de gruix. Ruixeu-los amb llima espremuda i reserveu-los. Feu el mateix amb la poma àcida rentada i pelada i afegiu una mica de cibulet picat.
Peleu els escamarlans: Serà més senzill si els congeleu prèviament 1 hora. Piqueu-los finament i amaniu-los amb unes gotes de llima, una cullerada d’oli d’oliva i un pessic d’escates de sal. Reserveu.
En un motlle rodó, disposeu l’alvocat a la base, premeu-lo, per que conservi la forma, poseu-hi la poma i els escamarlans picats.
Retireu el motlle amb cura i acabeu-ho amb uns brots de germinats.

9 comentaris:

  1. Molt refrescant! m´agrada la combinació de fruita que porta.

    ResponElimina
  2. Una presentación preciosa y encima super refrescante y sana.Besosss y buenas tardes.

    ResponElimina
  3. Un tàrtar amb una combinació d’ingredients fantàstica
    Petons

    ResponElimina
  4. una recepta frsqueta ideal per l'estiu!!! una presentació molt xula Eri. Petonets

    ResponElimina
  5. Ideal per la temporada que entrem. Petons

    ResponElimina
  6. Faig un de molt semblant... ja començan a venir de gusts aquest platets

    Muas

    ResponElimina