Una
recepta fàcil i ràpida de mà del Pep Nogué de la seva classe a un dels tallers de Bon Preu. Deliciosa!
Ingredients per 1 persona:
½ alvocat
½ poma
àcida (granny smith)
4
escamarlans o gambes
1 llima
Oli
d’oliva
Sal en
escates
Cibulet
Fulles
d’escarola
Brots de
germinats
Preparació
Peleu l’alvocat i talleu-lo en cubs petits, de 0,5cm de gruix. Ruixeu-los
amb llima espremuda i reserveu-los. Feu el mateix amb la poma àcida rentada i
pelada i afegiu una mica de cibulet picat.
Peleu els escamarlans: Serà més senzill si els congeleu prèviament 1 hora.
Piqueu-los finament i amaniu-los amb unes gotes de llima, una cullerada d’oli
d’oliva i un pessic d’escates de sal. Reserveu.
En un motlle rodó, disposeu l’alvocat a la base, premeu-lo, per que
conservi la forma, poseu-hi la poma i els escamarlans picats.
Retireu el motlle amb cura i acabeu-ho amb uns brots de germinats.
Quina combinació més bona!!
ResponEliminaMolt refrescant! m´agrada la combinació de fruita que porta.
ResponEliminaUna presentación preciosa y encima super refrescante y sana.Besosss y buenas tardes.
ResponEliminaPrecioso y delicoso. Besos
ResponEliminaFacil y bien bueno!!!
ResponEliminaBss
Un tàrtar amb una combinació d’ingredients fantàstica
ResponEliminaPetons
una recepta frsqueta ideal per l'estiu!!! una presentació molt xula Eri. Petonets
ResponEliminaIdeal per la temporada que entrem. Petons
ResponEliminaFaig un de molt semblant... ja començan a venir de gusts aquest platets
ResponEliminaMuas