Per esmorzar és ideal, però si l'acompanyem amb una crema de taronja, ja és un postre perfecte. La recepta del bund cake, és de la Carmen - Dulces Bocados amb alguna petita adaptació.
Ingredients del Bundt cake per a dos
motllos de 13 cm
135 g de
farina
30 g de
cacau pur
1/2 c/c
de bicarbonat
55 ml de
llet
75 g de
iogurt natural
100 g de
mantega a temperatura ambient
110 g de
sucre
2 ous M
1 c/c de
vainilla en pols
Sucre
glas
Ingredients per a la crema de taronja:
1/2 pot gran de llet condensada La Lechera
150 ml
de suc de taronja natural
25 g de
sucre
2 ous i
un rovell
25 g de
mantega
1/2 c/s
farina de panís
Preparació del bundt cake:
Pre escalfar el forn a 160º
Barrejar en un bol, farina,
bicarbonat, cacau i vainilla i tamisar. En un altre bol, barrejar el iogurt i
la llet.
Batre la mantega amb el sucre
fins que quedi cremosa. Afegir els ous d'un en un fins que quedin integrats.
Anar afegint les dues mescles, de
farina i de llet, poc a poc, fins que quedi una massa homogènia.
Encamisar els motllos i abocar la
mescla. Coure entre 25-30' fins que siguin cuits. Retirar, deixar refredar al
damunt d'una reixeta i en el moment de
servir, posar-hi una mica de sucre glas pel damunt.
Preparació de la crema de taronja:
En un bol, batre lleugerament els ous i el rovell.
Posar a escalfar en un cassó, el suc de les taronges amb les ratlladures,
la llet condensada i el sucre un parell de minuts fins que es dissolgui en
sucre. Abocar la mescla sobre els ous i batre constanment.
Posar la barreja de nou al foc i quan sigui calenta, afegir la farina de
panís dissolta en una mica d'aigua freda. Remenar constantment, fins que la
crema espesseixi.
Retirar el cassó, afegir la mantega i remenar fins que quedi incorporada.
Posar a una plàtera gran i tapar a pell amb paper film fins que es refredi.
Mantenir a la nevera fins el moment d'utilitzar-la.
El bundt ja tempta... però aquesta crema de taronja encara més!! Petons
ResponEliminaEl bundt ja per si es molt bo, i la crema la he fet moltes vegades però...sense llet condensada i m´has matat, perquè tot el que porta llet condensada m´agrada molt. Bon cds. Petons
ResponEliminaA mi em passa com a la Marina A.F.!! Quina bona cara fa tot!! M'apunte la teua recepta a "pendents". Salutacions
ResponEliminaSuper bueno, me quedo con tu receta cielo.Besossss
ResponEliminaOstres Eri, aquesta crema per acompanyar és perfecta, m'ha encantat!!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per l'enllaç <3<3<3
Tempta el pastís i tempta la crema. Però és que la recepta fa tant "conjunt" amb el disseny del teu blog que salta de la pantalla! Petons maca
ResponElimina