Aquest
plat va molt bé, per que podeu tenir-lo preparar amb antelació i només caldrà
posar-lo 5 minuts al forn abans de servir. Per un sopar d'amics o familiar, és
perfecte!
Ingredients per a 12 rotlles:
12
làmines d’albergínia
250 g de
mató
4
tomàquets secs
1 all
Sal i
pebre
Unes
fulles d’alfàbrega
Oli
d’oliva
Unes avellanes
torrades
Font: Revista
Cocina rápida
Preparació:
Escaldar els tomàquets, escórrer i
tallar ben picats. Picar ben petit l’all i les fulles d’alfàbrega. Barrejar amb
el mató, afegir-hi sal i pebre i reservar.
Tallar les albergínies i fer 12 làmines
primes. Deixar en aigua i sal durant una hora. Escórrer i assecar amb paper de cuina.
Pintar una planxa amb unes gotes d’oli
d’oliva i passar les albergínies 2/3 minuts per tots dos costats.
Posar el farcit i enrotllar-les.
Coure-les 5 minuts a 180º amb el forn pre escalfat. Retirar, posar un xic de
sal, un rajolí d’oli i les avellanes a trossos petits.
Me parece un plato exquisito y con muy pocas calorías!! Me irá perfecto!! Besos.
ResponEliminaFàcils de preparar i deliciosos, aquests rotllets.
ResponEliminaFáciles y muy sugerentes con ese relleno. Besos!
ResponEliminaAna
Las berenjenas me encantan y así en combinación con el requesón tienen que estar aún mejor :)
ResponEliminaCocina rapida y sabrosa,pintan muy bien Eri
ResponEliminapeto
Molt bons aquests rotllets Eri. Petonet
ResponEliminaPocs elements però ben combinats... M'agraden aquestes receptes!
ResponElimina