dimecres, 30 d’abril del 2014

Rotlles d’albergínia i mató


Aquest plat va molt bé, per que podeu tenir-lo preparar amb antelació i només caldrà posar-lo 5 minuts al forn abans de servir. Per un sopar d'amics o familiar, és perfecte!


Ingredients per a 12 rotlles:
12 làmines d’albergínia
250 g de mató
4 tomàquets secs
1 all
Sal i pebre
Unes fulles d’alfàbrega
Oli d’oliva
Unes avellanes torrades

Font: Revista Cocina rápida


Preparació:
Escaldar els tomàquets, escórrer i tallar ben picats. Picar ben petit l’all i les fulles d’alfàbrega. Barrejar amb el mató, afegir-hi sal i pebre i reservar.
Tallar les albergínies i fer 12 làmines primes. Deixar en aigua i sal durant una hora. Escórrer i assecar amb paper de cuina.
Pintar una planxa amb unes gotes d’oli d’oliva i passar les albergínies 2/3 minuts per tots dos costats.

Posar el farcit i enrotllar-les. Coure-les 5 minuts a 180º amb el forn pre escalfat. Retirar, posar un xic de sal, un rajolí d’oli i les avellanes a trossos petits.

7 comentaris:

  1. Me parece un plato exquisito y con muy pocas calorías!! Me irá perfecto!! Besos.

    ResponElimina
  2. Fàcils de preparar i deliciosos, aquests rotllets.

    ResponElimina
  3. Fáciles y muy sugerentes con ese relleno. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  4. Las berenjenas me encantan y así en combinación con el requesón tienen que estar aún mejor :)

    ResponElimina
  5. Cocina rapida y sabrosa,pintan muy bien Eri
    peto

    ResponElimina
  6. Molt bons aquests rotllets Eri. Petonet

    ResponElimina
  7. Pocs elements però ben combinats... M'agraden aquestes receptes!

    ResponElimina