Si us
agraden las sardines, també podem tastar-les marinades i acompanyades de la
melmelada de tomàquet Can Bech. La combinació de dolç, salat i crític
els que hi va de meravella.
Ingredients:
12
sardines petites
1
taronja, 1 taronja sanguina, 1 llima, 1 xili gran
3/4
Bases de truites mexicanes
Sal
grossa i oli d'oliva
Melmelada
de tomàquet Can Bech
Pètals
de flors seques
Preparació:
Rentar i
assecar amb paper de cuines les sardines. Obrir i netejar, treure les espines i
deixar només els lloms.
Posar-les
a marinar 45' en un bol amb el suc de les taronges, llima i xili picat.
Tallar
les truites una mica més gran que les sardines
i torrar en un paella pels dos costats.
Treure
les sardines, passar-les per paper de cuina i pintar amb oli d'oliva.
Muntatge:
Posar el llom de la sardina sobre la truita. Posar 4-6 puntes de melmelada per sobre de la
sardina i la truita.
Treure
el xili del líquid de la maceració i posar per sobre de la melmelada. Ratllar
per sobre la pell de la llima i posar una mica de sal grossa i flors seques.
Servir al moment.
Osti nena, al final m'hauràs de fer lloc a casa teva :-P
ResponEliminaPetonets maca
Un bocado delicioso sin duda!!
ResponEliminaBona setmana
Peto
Quina presentació més bonica!! una recepta estèticament fantàstica i boníssima, segur! Petons
ResponEliminaQue explosión de sabores. Besos!
ResponEliminaAna
Me parece un plato sencillo, pero que la combinación de sabores me atrae, lo probaré. Bss.
ResponEliminaQuina presentació més xula, ha d'estar boníssim!!! bona setmana!
ResponEliminaMira que surt per aquí!!! jajajaja
ResponEliminaDelicioses les teves coques amb sardines. Un altra apuntada. Petonets
Ohhhhh !!!Quina bona pinta que tenen aquestas sardines amb la melmelada bonica imatge .
ResponEliminaBona setmana .
Petonets
Dolors
Quina recepta mes cromàtica.
ResponEliminaMolt original
Petons
Ideal per una tapa de lue, super elegant i super vistosa.
ResponEliminaEl contrast de textures i de sabors ha de quedar sensacional.
De verdad...de verdad, ehhhhh otra receta 10. Al final voy a hacer un copia pega de tu blog ehhhh
ResponEliminaBss
La presentació és fantàstica! El gustet del marinat deu quedar molt bé amb la melmelada. Sorprenent!
ResponEliminaMarta
Aquesta recepta de sardines marinades no em puc esperar per fer-la!!!! quina passada!!
ResponEliminaA més t'ha quedat un plat preciós.
Petonets