dilluns, 28 d’abril de 2014

Sardines marinades amb cítrics i melmelada de tomàquet Can Bech


Si us agraden las sardines, també podem tastar-les marinades i acompanyades de la melmelada de tomàquet Can Bech. La combinació de dolç, salat i crític els que hi va de meravella.

Ingredients:
12 sardines petites
1 taronja, 1 taronja sanguina, 1 llima, 1 xili gran
3/4 Bases de truites mexicanes
Sal grossa i oli d'oliva
Melmelada de tomàquet Can Bech
Pètals de flors seques  

Preparació:
Rentar i assecar amb paper de cuines les sardines. Obrir i netejar, treure les espines i deixar només els lloms.
Posar-les a marinar 45' en un bol amb el suc de les taronges, llima i xili picat.
Tallar les truites  una mica més gran que les sardines i torrar en un paella pels dos costats.
Treure les sardines, passar-les per paper de cuina i pintar amb oli d'oliva.
Muntatge: Posar el llom de la sardina sobre la truita.  Posar 4-6 puntes de melmelada per sobre de la sardina i la truita.
Treure el xili del líquid de la maceració i posar per sobre de la melmelada. Ratllar per sobre la pell de la llima i posar una mica de sal grossa i flors seques. Servir al moment.

13 comentaris:

  1. Osti nena, al final m'hauràs de fer lloc a casa teva :-P
    Petonets maca

    ResponElimina
  2. Un bocado delicioso sin duda!!
    Bona setmana
    Peto

    ResponElimina
  3. Quina presentació més bonica!! una recepta estèticament fantàstica i boníssima, segur! Petons

    ResponElimina
  4. Que explosión de sabores. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  5. Me parece un plato sencillo, pero que la combinación de sabores me atrae, lo probaré. Bss.

    ResponElimina
  6. Quina presentació més xula, ha d'estar boníssim!!! bona setmana!

    ResponElimina
  7. Mira que surt per aquí!!! jajajaja
    Delicioses les teves coques amb sardines. Un altra apuntada. Petonets

    ResponElimina
  8. Ohhhhh !!!Quina bona pinta que tenen aquestas sardines amb la melmelada bonica imatge .
    Bona setmana .
    Petonets
    Dolors

    ResponElimina
  9. Quina recepta mes cromàtica.
    Molt original
    Petons

    ResponElimina
  10. Ideal per una tapa de lue, super elegant i super vistosa.
    El contrast de textures i de sabors ha de quedar sensacional.

    ResponElimina
  11. De verdad...de verdad, ehhhhh otra receta 10. Al final voy a hacer un copia pega de tu blog ehhhh
    Bss

    ResponElimina
  12. La presentació és fantàstica! El gustet del marinat deu quedar molt bé amb la melmelada. Sorprenent!
    Marta

    ResponElimina
  13. Aquesta recepta de sardines marinades no em puc esperar per fer-la!!!! quina passada!!
    A més t'ha quedat un plat preciós.
    Petonets

    ResponElimina