dimecres, 7 de maig de 2014

Snack fudge de xocolata i menta


Ràpid i fàcil, aquest snack es conserva molt bé guardat en un recipient hermètic a la nevera i és perfecte per acompanyar un cafè de mitja tarda, o per un caprici a qualsevol hora...

Ingredients:
200  g de xocolata intens Nestlé Postres
110 g de llet condensada La Lechera
1,5 c/s de pasta de menta Sosa Home Chef
15 g de  mantega
Cacau pur en pols per arrebossar

Preparació
Fondre al bany maria, la xocolata i llet condensada, sense parar de remenar. Si s'enganxa una mica, retirar el cassó del foc un minut, remenar i tornar a posar de nou al bany maria.
Afegir ja fora del foc, la mantega i la pasta de menta i remenar. Folrar un motllo amb paper film i abocar la mescla. Deixar pla, prement amb una cullera i deixar a la nevera un parell d'hores fins que agafi consistència.
Tallar i posar dins d'una bossa de plàstic amb el cacau. Passar-los per un colador per retirar l'excés de cacau.

14 comentaris:

  1. Carai, semblen molt fàcils de fer i segur que són boníssims! Però... d'on treu la pasta de menta, Eri?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina,
      La compro de la marca Home Chef. La pots trobar en botigues de rebosteria i també en venda on-line. He posat l'enllaç per a que la vegis a l'entrada. Moltes gràcies!

      Elimina
  2. Miquel deixa'm algú per a mi. ja t'has quedat sense Eri

    Muas

    ResponElimina
  3. Un altre amb llet condensada!!! meva!
    Ptons

    ResponElimina
  4. Sóc de Portugal, d"on treu la pasta de menta a Badajoz?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      La compro de la marca Home Chef. La pots trobar en botigues de rebosteria i també en venda on-line. He posat l'enllaç per a que la vegis a l'entrada. Moltes gràcies!

      Elimina
  5. Veig que la recepta té èxit!!! ja no et pregunto on compres la pasta de menta...je, je,je...si no que em convidis...

    ResponElimina
  6. Nena quina bona pinta i es una delicia , amb la pasta de menta . Petonets maca .
    Dolors Ferre

    ResponElimina
  7. Yo los hacía con coco, habrá que probar esta receta, no???? tupper para el viernes, ejem...ejem..
    Bss

    ResponElimina