M'encanten
les diferents varietats que es poden fer del gaspatxo. Amb cireres, síndria i
pebrot, el fan un dels meus preferits.
Ingredients:
700 g de
tomàquet madur
350 g de
cireres
350 g de
síndria
150 g de
pebrot vermell
1 ceba
tendra petita
Oli
d’oliva verge i vinagre
Sal i
pebre
Tabasco,
salsa perrins i vodka
Preparació:
Rentar
les verdures i les cireres i treure el pinyol. Treure la pell de la síndria. Tallar-ho tot a trossos i
triturar. Passar per un colador xinès.
Afegir
l’oli, vinagre, i resta d’ingredients al gust. Si agrada més líquid es pot
afegir aigua mineral.
Reservar a la nevera i servir ben fred.
El vaig començar a fer l´any passat i desde llavors el faig molt, com m´ agrada! Petonets
ResponEliminaSi que és ben vermell, si!!! ha d'estar molt bo!!!
ResponEliminaA mi el normal no me gusta, pero el de frutas es que me encanta!!
ResponEliminaBss
ostres, amb tabasco....això el meu estòmac no ho aguanta jejeje
ResponEliminajo també faig diferents versions de gaspatxo, sobretot aprofitant si una síndria es queda molts dies a la nevera jeje
Qué cosas más ricas nos traes ultimamente!! Muy apetecible. Bss.
ResponEliminaCon estos ingredientes mandamos a la anemia de vacaciones.
ResponEliminaBlanca de JUEGO DE SABORES
me encanta el color y el sabor¡¡
ResponEliminaPeto
A mi también me gusta combinar los ingredientes de los gazpachos, son riquísimos. Besos!
ResponEliminaAna
Ostres amb cireres! la sabia amb síndria però no cireres! la farem!!!! té molt bona pinta!
ResponEliminaMolt original aquesf gaspatxo, i la presentació molt maca. Felicitats!!
ResponEliminaQue refrescante receta con un alto porcentaje de vitaminas.Besossss
ResponElimina