dimecres, 28 de maig de 2014

Gaspatxo vermell


M'encanten les diferents varietats que es poden fer del gaspatxo. Amb cireres, síndria i pebrot, el fan un dels meus preferits.


Ingredients:
700 g de tomàquet madur
350 g de cireres
350 g de síndria
150 g de pebrot vermell
1 ceba tendra petita
Oli d’oliva verge i vinagre
Sal i pebre
Tabasco, salsa perrins i vodka

Preparació:
Rentar les verdures i les cireres i treure el pinyol. Treure la pell de la síndria. Tallar-ho tot a trossos i triturar. Passar per un colador xinès.

Afegir l’oli, vinagre, i resta d’ingredients al gust. Si agrada més líquid es pot afegir aigua mineral. 

Reservar a la nevera i servir ben fred.

11 comentaris:

  1. El vaig començar a fer l´any passat i desde llavors el faig molt, com m´ agrada! Petonets

    ResponElimina
  2. Si que és ben vermell, si!!! ha d'estar molt bo!!!

    ResponElimina
  3. A mi el normal no me gusta, pero el de frutas es que me encanta!!
    Bss

    ResponElimina
  4. ostres, amb tabasco....això el meu estòmac no ho aguanta jejeje

    jo també faig diferents versions de gaspatxo, sobretot aprofitant si una síndria es queda molts dies a la nevera jeje

    ResponElimina
  5. Qué cosas más ricas nos traes ultimamente!! Muy apetecible. Bss.

    ResponElimina
  6. Con estos ingredientes mandamos a la anemia de vacaciones.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  7. me encanta el color y el sabor¡¡
    Peto

    ResponElimina
  8. A mi también me gusta combinar los ingredientes de los gazpachos, son riquísimos. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  9. Ostres amb cireres! la sabia amb síndria però no cireres! la farem!!!! té molt bona pinta!

    ResponElimina
  10. Molt original aquesf gaspatxo, i la presentació molt maca. Felicitats!!

    ResponElimina
  11. Que refrescante receta con un alto porcentaje de vitaminas.Besossss

    ResponElimina