Una confitura deliciosa, que
podeu fer amb les taronges senceres, o partir-les per a la meitat.
Si voleu veure una versió de taronja al Cointreau, passeu a visitar al Miquel.
Aquesta manera de fer la confitura, la vam poder veure al taller de Espai consum de Bon Preu del Xef Pep Nogué
Si voleu veure una versió de taronja al Cointreau, passeu a visitar al Miquel.
Aquesta manera de fer la confitura, la vam poder veure al taller de Espai consum de Bon Preu del Xef Pep Nogué
Ingredients:
600 g de taronges xineses
600 g de sucre
300 ml d'aigua
Preparació:
Rentar les taronges en aigua
calenta i assecar amb un paper de cuina.
Posar les taronges i el sucre
en un pot i deixar 3 dies a la nevera. Amb això aconseguim potenciar el sabor i
un color més natural.
Treure de la nevera i posar
en una cassola amb l'aigua. Deixar coure uns 40 minuts (dependrà de la
quantitat) fins que comenci a agafar textura. Vigilar no deixar coure massa,
que després espessirà una mica.
Si volem conservar-la,
emplenar pots esterilitzat i tancar ràpidament. Per fer el buit, donar la volta
als pots i deixar així 24 hores.
Que buena esta mermelada. A mi esta primavera me han dado mucho juego los kumquats. Besos!
ResponEliminaAna
El Pep es un crak y ahora las confituras y mermeladas nuestras seran divinas siempre, de color y sabor¡
ResponEliminaGracias por el enlace
peto
Qué cosa más chula!! Donde has comprado las naranjas chinas?? Un beso.
ResponEliminaMolt bona Eri! Petonets
ResponElimina