dimecres, 21 de maig de 2014

Confitura de taronges xineses



Una confitura deliciosa, que podeu fer amb les taronges senceres, o partir-les per a la meitat.

Si voleu veure una versió de taronja al Cointreau, passeu a visitar al Miquel.

Aquesta manera de fer la confitura, la vam poder veure al taller de Espai consum de Bon Preu del Xef Pep Nogué

Ingredients:
600 g de taronges xineses
600 g de sucre
300 ml d'aigua

Preparació:
Rentar les taronges en aigua calenta i assecar amb un paper de cuina.

Posar les taronges i el sucre en un pot i deixar 3 dies a la nevera. Amb això aconseguim potenciar el sabor i un color més natural.

Treure de la nevera i posar en una cassola amb l'aigua. Deixar coure uns 40 minuts (dependrà de la quantitat) fins que comenci a agafar textura. Vigilar no deixar coure massa, que després espessirà una mica.

Si volem conservar-la, emplenar pots esterilitzat i tancar ràpidament. Per fer el buit, donar la volta als pots i deixar així 24 hores.

4 comentaris:

  1. Que buena esta mermelada. A mi esta primavera me han dado mucho juego los kumquats. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  2. El Pep es un crak y ahora las confituras y mermeladas nuestras seran divinas siempre, de color y sabor¡
    Gracias por el enlace
    peto

    ResponElimina
  3. Qué cosa más chula!! Donde has comprado las naranjas chinas?? Un beso.

    ResponElimina