divendres, 11 d’abril de 2014

Polos de te verd, gingebre i taronja


A la caixa sorpresa de @Degustabox d'quest mes, hi havia una caixa de Te verd de gingebre i taronja.
Què us sembla prendre un te verd en polo?

Ingredients:
6 bosses de te verd amb gingebre i taronja Pompadur
6-8 c/s de llet condensada La Lechera
500 ml d'aigua natural
La pell d'una taronja
1 cm de gingebre fresc

Preparació:
Posar a escalfar l'aigua amb la pell de la taronja i el gingebre. Quan arrenqui a bullir, parar el foc i afegir les bosses de té. Deixar refredar i colar.
Afegir la llet condensada i batre.
Posar la mescla en gots al congelador. A les dues hores aproximadament posar el pal per polo i deixar congelar totalment.

Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa Degustabox. Amb aquest codi: XJWO2 el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.

Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web:  http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3

7 comentaris:

  1. Antes de que se derritan vengo a probarlos, niña como me gustan!!!
    Bss

    ResponElimina
  2. m'encanten aquestes infuisons que combinen sabors. I aquesta ha de quedar molt bona.
    En format polo, encara millor, sobretot ara que ja s'acosta la calor ;)

    ResponElimina
  3. Quin goig que fan aquests polos, una manera diferent de prendre infusions

    ResponElimina
  4. Quins polos més bons que has fet, Eri!

    ResponElimina
  5. Aquests es el gelat que t'anaves a menjar l'altre dia quan en vas dir ala vecina bona nit que vaig a menjar me un gelat...
    Ja et donaré jo gelats la setmana pròxima, et posaré la bici al 8 jajaja
    petons

    ResponElimina
  6. Jo no entiendo nadaaa que alguien lo traduzca!! porfaaa quiero aprender a hacer heladicos con té

    ResponElimina
  7. Hola Nerea,
    Puedes utilizar el traductor que hay en el lateral derecho y si sigues teniendo dudas, puedes enviarme un mensaje privado y te paso la receta en castellano.
    Muchas gracias!

    ResponElimina