Ja van
de gust les amanides i aquesta recepta és fàcil i deliciosa, amb la combinació
del bacallà amb el xutnei de mango i l'olivada de Can Bech
Ingredients per a dues persones:
200 g de
bacallà esqueixat dessalat
1/2
alvocat
1
taronja
Fulls de
rúcula i canonges
Unes
groselles
Sal, oli
d'oliva i vinagre
Xutnei
de mango i olivada Can Bech
Preparació
Pelar l'alvocat i tallar. Pelar la taronja a pell i tallar en grills. En un bol barrejar dues cullerades soperes d'olivada amb una mica d'oli i vinagre .
Disposar en el plat les fulles verdes, el talls d'alvocat, el bacallà i la taronja. Posar-hi la sal i les groselles.
Amanir amb el xutnei de mango i
l'olivada.
jo no sóc gaire de bacallà, però t'asseguro que amb aquesta presentació i amb aquesta combinació d'ingredients, em menjaria aquesta amanida molt de gust!
ResponEliminahummmmmmmmmmmmm te questa de vici
ResponEliminaQuè bones les amanides amb fruita! amb el contrast del bacallà ha de ser molt bona!
ResponEliminaLes amanides amb bacallà, alvocat i taronja són una delicia. Si hi sumes aquest chutney... que bona!!
ResponEliminaJo si soc molt de bacallà i d´aquestes amanides Umm! Petonet
ResponEliminaDeliciosa y perfecta para estos calores que están empezando. Bss.
ResponEliminaEi!!!!! chica rápida, ehhhh
ResponEliminaQue bueno que est.a y como disfrutamos catando el chutney verdad???
Bss
Aquestes amanides entren pels ulls primer i venen molt de gust, plenes de color i de sabors.
ResponEliminaPetons.
Aixó se li diu eficàcia! tinc una molt molt semblant... properament....
ResponEliminaMuas