dilluns, 7 d’abril de 2014

Amanida de bacallà, olivada i xutnei de mango



Ja van de gust les amanides i aquesta recepta és fàcil i deliciosa, amb la combinació del bacallà amb el xutnei de mango i l'olivada de Can Bech

Ingredients per a dues persones:
200 g de bacallà esqueixat dessalat
1/2 alvocat
1 taronja
Fulls de rúcula i canonges
Unes groselles
Sal, oli d'oliva i vinagre
Xutnei de mango i olivada Can Bech

Preparació

Pelar l'alvocat i tallar. Pelar la taronja a pell i tallar en grills. En un bol barrejar dues cullerades soperes d'olivada amb una mica d'oli i vinagre .

Disposar en el plat les fulles verdes, el talls d'alvocat, el bacallà i la taronja. Posar-hi la sal i les groselles.

Amanir amb el xutnei de mango i l'olivada.

9 comentaris:

  1. jo no sóc gaire de bacallà, però t'asseguro que amb aquesta presentació i amb aquesta combinació d'ingredients, em menjaria aquesta amanida molt de gust!

    ResponElimina
  2. Què bones les amanides amb fruita! amb el contrast del bacallà ha de ser molt bona!

    ResponElimina
  3. Les amanides amb bacallà, alvocat i taronja són una delicia. Si hi sumes aquest chutney... que bona!!

    ResponElimina
  4. Jo si soc molt de bacallà i d´aquestes amanides Umm! Petonet

    ResponElimina
  5. Deliciosa y perfecta para estos calores que están empezando. Bss.

    ResponElimina
  6. Ei!!!!! chica rápida, ehhhh
    Que bueno que est.a y como disfrutamos catando el chutney verdad???
    Bss

    ResponElimina
  7. Aquestes amanides entren pels ulls primer i venen molt de gust, plenes de color i de sabors.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Aixó se li diu eficàcia! tinc una molt molt semblant... properament....

    Muas

    ResponElimina