dilluns, 17 de març de 2014

Paquets d'albergínia, arròs, pollastre i sàlvia


Aquest mes en la caixa sorpresa de @Degustabox, em va arribar unes llaunes de pit de pollastre en oli. Com indica a l'envàs que és perfecte per amanides, pasta i arrossos, he preparat aquest plat ben fàcil i ens ha encantat com ha quedat. A la propera tastarem en amanida.

Espero que un agradi!


Ingredients per a 4-6 persones:
6 albergínies
125 g d'arròs
1 ceba tendra gran
2 pastanagues
1 all
1 grapat de panses
10 fulles fresques de sàlvia
Sal i oli
Formatge per gratinar
2 llaunes de pit de pollastre en oli Casa Matachín

Preparació:
Pre escalfar el forn a 180º
Rentar i tallar les albergínies a làmines i posar una estona am aigua i sal. Assecar-les amb paper de cuina i coure-les al forn unos 30-35' fins que siguin cuites i lleugerament daurades.
Mentre bullir amb una mica de sal l'arròs  i escórrer. Tallar la pastanaga i la ceba a daus ben petits i saltar amb una mica d'oli en una paella. Afegir l'arròs, les panses i les fulles de sàlvia tallades i una mica de sal, i deixar coure un parell de minuts. Retirar i afegir el pollastre esmicolat i escorregut d'oli.
Fer una creu amb dues làmines d'albergínia. Posar el farcit al mig i doblegar les 4 puntes cap el centre. Donar-li la volta. Repetir l'operació amb la resta de l'albergínia.
Posar el formatge i gratinar. Servir calent.

Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa Degustabox. Amb aquest codi: DZ7TM el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.
Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web:  http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3

8 comentaris:

  1. Pit de polladtre en oli! No ho havia sentit mai.
    Espero l'amanida, pero amb alberginies a mi em convenceràs sempre!
    Petonets

    ResponElimina
  2. No lo habia visto nunca, pero tu lo viste tan bien!! Bss

    ResponElimina
  3. Tampoc l´he vist mai però posat a la teva recepta segur que triumfa. Petonet

    ResponElimina
  4. Yo tampoco, pero visto el plato y hecho por ti seguro que está buenísimo. Bss.

    ResponElimina
  5. Muy buena propuesta con este ingrediente nuevo para muchos. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  6. Pit de pollastre confitat i apunt? Quina bona solució! M'imagino molts plats amb ell. Però aquesta proposta teva m'agrada per la meva cuina diària, amb pollastre o sense! Petonets!!

    ResponElimina
  7. Fa temps que conec aquestes llaunes de pollastre i estic encantada amb elles, pots fer uns canelons en un trés i no rés, un pastís fred amb pa de motlle o com tú has fet uns paquets d'alberginia la mar de bons!
    Petons.

    ResponElimina
  8. Aquest plat té de tot una mica, complet total i lo del pollastre tampoc ho havia vist mai.
    Muas

    ResponElimina