Aquest
mes en la caixa sorpresa de @Degustabox, em va arribar unes llaunes de pit de
pollastre en oli. Com indica a l'envàs que és perfecte per amanides, pasta i
arrossos, he preparat aquest plat ben fàcil i ens ha encantat com ha quedat. A
la propera tastarem en amanida.
Espero que un agradi!
Ingredients per a 4-6 persones:
6
albergínies
125 g
d'arròs
1 ceba
tendra gran
2
pastanagues
1 all
1 grapat
de panses
10
fulles fresques de sàlvia
Sal i
oli
Formatge
per gratinar
2
llaunes de pit de pollastre en oli Casa Matachín
Preparació:
Pre escalfar el forn a 180º
Rentar i tallar les albergínies a
làmines i posar una estona am aigua i sal. Assecar-les amb paper de cuina i
coure-les al forn unos 30-35' fins que siguin cuites i lleugerament daurades.
Mentre bullir amb una mica de sal l'arròs i escórrer. Tallar la pastanaga i la ceba a daus ben petits i saltar
amb una mica d'oli en una paella. Afegir l'arròs, les panses i les fulles de
sàlvia tallades i una mica de sal, i deixar coure un parell de minuts. Retirar
i afegir el pollastre esmicolat i escorregut d'oli.
Fer una creu amb dues làmines
d'albergínia. Posar el farcit al mig i doblegar les 4 puntes cap el centre.
Donar-li la volta. Repetir l'operació amb la resta de l'albergínia.
Posar el formatge i gratinar.
Servir calent.
Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa Degustabox.
Amb aquest codi: DZ7TM el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.
Visiteu a @Degustabox i
deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços
per a que doneu un cop d'ull: Web: http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3
Pit de polladtre en oli! No ho havia sentit mai.
ResponEliminaEspero l'amanida, pero amb alberginies a mi em convenceràs sempre!
Petonets
No lo habia visto nunca, pero tu lo viste tan bien!! Bss
ResponEliminaTampoc l´he vist mai però posat a la teva recepta segur que triumfa. Petonet
ResponEliminaYo tampoco, pero visto el plato y hecho por ti seguro que está buenísimo. Bss.
ResponEliminaMuy buena propuesta con este ingrediente nuevo para muchos. Besos!
ResponEliminaAna
Pit de pollastre confitat i apunt? Quina bona solució! M'imagino molts plats amb ell. Però aquesta proposta teva m'agrada per la meva cuina diària, amb pollastre o sense! Petonets!!
ResponEliminaFa temps que conec aquestes llaunes de pollastre i estic encantada amb elles, pots fer uns canelons en un trés i no rés, un pastís fred amb pa de motlle o com tú has fet uns paquets d'alberginia la mar de bons!
ResponEliminaPetons.
Aquest plat té de tot una mica, complet total i lo del pollastre tampoc ho havia vist mai.
ResponEliminaMuas