divendres, 14 de març de 2014

Brownie amb festucs


Pel finde, res millor que acompanyar-lo amb un deliciós Brownie amb festucs.

Espero que us agradi!

Font: Recepta adaptada de: Nestlé Postres


Ingredients per a un motllo de 20 x 20 cm:
100 g de festucs pelats sense sal
200 g de xocolata negre Nestlé Postres
3 ous
150 g de mantega a temperatura ambient
100 g de farina
120 g de sucre

Preparació amb Thermomix:
Pre escalfar el forn a 180º. Encamisar el motllo.
En una paella, torrar una mica els festucs i quan siguin freds, els piquem una mica.
En el got de la thermomix, posem la xocolata a trossos i polvoritzem 15 segons, velocitat progressiva 5-10. Retirem del got  i reservem la xocolata.
Posem la papallona en les fulles, incorporem els ous amb el sucre i programem 5 minuts, temperatura 37º, velocitat 3 1/2.
Afegim la mantega amb la xocolata i barregem 20 segons, velocitat 3 1/2.
Incorporem la farina, escampant-la al voltant de la papallona i barregem 10 segons, velocitat 3.
Retirem la papallona i afegim els festucs i barregem amb una espàtula.

Aboquem la mescla en el motllo i deixem coure entre 20-25'. Controlar els temps de cocció per que quedi humit per dins i amb una crosta per fora.  Retirar i deixar refredar al damunt d'una reixeta.

15 comentaris:

  1. Uau!! Que bo, aquest brownie! Sucoset per dins, com és més bo!! això dels festucs és una bona incorporació, més vistosos que les nous i tot! Bon cap de setmana, Eri.

    ResponElimina
  2. Nena quant dius que em pasas el troçet?? finde o no, es veu super esponjós, a mes.
    Bon finde
    Muas

    ResponElimina
  3. Sucoset, xocolatós i amb festucs... en vull un tall ara mateix!!!!!!
    petonets

    ResponElimina
  4. uauuu que maco i quina pinta! però i sense la termomix??? seria igual???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      L'he fet també amb mètode tradicional i queda perfecte! Et poso l'enllaç d'on he adaptat la recepta : http://www.nestle.es/nestlepostres/recetas/115/brownie-con-pistachos.aspx
      Moltes gràcies!
      Eri

      Elimina
    2. Moltes gràcies guapa!un dia d'aquests el faig!

      Elimina
  5. Madre mía qué corte tiene tu brownie, fundente y delicioso. Besos

    ResponElimina
  6. Uauuuuuuuuu quin brownie tant sucòs !!! T'ha quedat eprfecte.
    Petons

    ResponElimina
  7. Els brownies m'agraden quan queden sucosos com aquest, quina bona pinta té!
    Petons.

    ResponElimina
  8. Qué barbaridad, qué corte tienen esos brownies, y encima con pistachos. Buenísimos.
    Besos

    ResponElimina
  9. Dios mio que pinta!!! Parece un tópico pero no lo és, estoy salibando!!!
    Besinos

    ResponElimina
  10. Jo sóc una d´aquelles que he provat tot tipus de variacions del brownie...Aquesta és una de les que més m' agraden sempre que s'encertin el grau d´humitat perquè si no, per a mi un brownie no val res.

    ResponElimina
  11. Wow, quina textura, quins colors! T'ha quedat perfecte, té una pinta impressionant! I amb la Thermomix!!!!!
    Marta

    ResponElimina
  12. El brownie és un d'aquells pastissos que sempre agraden! aquest és veu ben humit i tendre!!! boníssim!bona setmana

    ResponElimina
  13. Pel finde i per tota la setmana!! Quina delicia!!! :-)

    ResponElimina