Pel
finde, res millor que acompanyar-lo amb un deliciós Brownie amb festucs.
Espero
que us agradi!
Font:
Recepta adaptada de: Nestlé Postres
Ingredients per a un motllo de 20 x 20 cm:
100 g de
festucs pelats sense sal
200 g de
xocolata negre Nestlé Postres
3 ous
150 g de
mantega a temperatura ambient
100 g de
farina
120 g de
sucre
Preparació amb Thermomix:
Pre escalfar el forn a 180º. Encamisar el motllo.
En una paella, torrar una mica els festucs i quan siguin freds, els piquem
una mica.
En el got de la thermomix, posem la xocolata a trossos i polvoritzem 15
segons, velocitat progressiva 5-10. Retirem del got i reservem la xocolata.
Posem la papallona en les fulles, incorporem els ous amb el sucre i
programem 5 minuts, temperatura 37º, velocitat 3 1/2.
Afegim la mantega amb la xocolata i barregem 20 segons, velocitat 3 1/2.
Incorporem la farina, escampant-la al voltant de la papallona i barregem 10
segons, velocitat 3.
Retirem la papallona i afegim els festucs i barregem amb una espàtula.
Aboquem la mescla en el motllo i deixem coure entre 20-25'. Controlar els
temps de cocció per que quedi humit per dins i amb una crosta per fora. Retirar i deixar refredar al damunt d'una
reixeta.
Uau!! Que bo, aquest brownie! Sucoset per dins, com és més bo!! això dels festucs és una bona incorporació, més vistosos que les nous i tot! Bon cap de setmana, Eri.
ResponEliminaNena quant dius que em pasas el troçet?? finde o no, es veu super esponjós, a mes.
ResponEliminaBon finde
Muas
Sucoset, xocolatós i amb festucs... en vull un tall ara mateix!!!!!!
ResponEliminapetonets
uauuu que maco i quina pinta! però i sense la termomix??? seria igual???
ResponEliminaHola,
EliminaL'he fet també amb mètode tradicional i queda perfecte! Et poso l'enllaç d'on he adaptat la recepta : http://www.nestle.es/nestlepostres/recetas/115/brownie-con-pistachos.aspx
Moltes gràcies!
Eri
Moltes gràcies guapa!un dia d'aquests el faig!
EliminaMadre mía qué corte tiene tu brownie, fundente y delicioso. Besos
ResponEliminaUauuuuuuuuu quin brownie tant sucòs !!! T'ha quedat eprfecte.
ResponEliminaPetons
Els brownies m'agraden quan queden sucosos com aquest, quina bona pinta té!
ResponEliminaPetons.
Qué barbaridad, qué corte tienen esos brownies, y encima con pistachos. Buenísimos.
ResponEliminaBesos
Dios mio que pinta!!! Parece un tópico pero no lo és, estoy salibando!!!
ResponEliminaBesinos
Jo sóc una d´aquelles que he provat tot tipus de variacions del brownie...Aquesta és una de les que més m' agraden sempre que s'encertin el grau d´humitat perquè si no, per a mi un brownie no val res.
ResponEliminaWow, quina textura, quins colors! T'ha quedat perfecte, té una pinta impressionant! I amb la Thermomix!!!!!
ResponEliminaMarta
El brownie és un d'aquells pastissos que sempre agraden! aquest és veu ben humit i tendre!!! boníssim!bona setmana
ResponEliminaPel finde i per tota la setmana!! Quina delicia!!! :-)
ResponElimina