dimecres, 12 de març de 2014

Layer cake de xocolata i xiclet


La combinació de la xocolata i la pasta de xiclet és simplement, sensacional! Un pastís que segur repetirem.

Espero que us agradi!


Ingredients:
Per a la base:
100 g de xocolata negre Nestlé Postres
250 g de farina amb llevat incorporat
200 g de sucre
125 g de mantega pomada
3 ous
100 ml de llet
Per a l'almívar:
50 ml d'aigua
50 ml de sucre
Pel farcit i cobertura:
Un grapat de xiclets de colors
2,5 c/s de pasta de xiclet
250 g de formatge fresc per untar
150 g de mascarpone
40 g de sucre glas
Colorant rosa (opcional)


Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Batre els rovells amb la mantega i el sucre. Afegir la xocolata fossa i la llet. Incorporar la farina tamisada i barrejar. Muntar les clares a punt de neu i anar afegint-les suaument a la mescla.
Necessitarem un motllo de 16cm alt. Es pot posar paper de forn al voltant si el motllo no és alt. Incorporar la massa i deixar coure uns 45-55 minuts, fins que sigui cuit.
Retirar i deixar refredar sobre una reixeta.
Coure el sucre i l'aigua uns minuts a foc mig, fins obtenir un almívar clar.
Barrejar el formatge, el mascarpone, el sucre i la pasta de xiclet.

Muntatge: Partir el pastís en tres planxes i pintar amb l'almívar.  Posar dues capes de farcit. A la resta, afegir una mica de colorant rosa i remenar fins que quedi un color homogeni. Cobrir els laterals i part superior del pastís i decorar amb unes boles de xiclet.


13 comentaris:

  1. Mira que tinc aquesta pasta pendent i encara no l'he comprat, estic segura que m'agradà, a veure si la atrobo. T'ha quedat un pastís preciosissim!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Uau!! Espectacular! Quins colors, Eri!

    ResponElimina
  3. esta pasta de chiche esta muy bien conseguida,me gusto cuando me la distes para probar.Tremenda tarta te ha salido¡¡
    peto

    ResponElimina
  4. Quins colors!! sap greu encetar-lo però si dius que és bo...doncs s' haurà de fer un pensament. No me l'hauria imaginat mai aquest pastís.

    ResponElimina
  5. Quin color tan maco Elen, molt vistós, ve de gust menjar un bon troç.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Un manjar de dioses .Besos y buenas nochesss

    ResponElimina
  7. Pero que chulada, la proxima vez compro la pasta sin dudarla....Como??? que el mestre lo ha probado??? jajajaj y la bruji???

    Bss

    ResponElimina
  8. Guauuuu m'encanta! per cert em perdo quan dius 2,5 c/s de pasta de xiclet on es compra? o que vols dir? aiss ho sento però no ho entenc!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pilar, La pasta de xiclet, pots comprar-la en botiges de rebosteria. Et poso l'enllaç d'on l'he comprada jo. Es molt recomanable, el gelat també queda boníssim! http://www.gadgetscuina.com/pasta-de-chicle-170-g-home-chef-220.1001 Qualsevol cosa més, a la teva disposició! Eri

      Elimina
  9. Hem de tastar aquest farcit!! Pinta molt bé. I ja tenim la pasta de xiclet!! :-)

    ResponElimina
  10. Ohhhhh simplemente espectacular.
    Saludos

    ResponElimina