dilluns, 10 de març de 2014

Guatlles farcides de xutnei de ceba confitada de "Can Bech"


Can Bech, em va fer arribar alguns dels seus productes per tastar i he començat per un deliciós xutnei de ceba confitada.
Per acompanyament de carns i aus és perfecte, però també el podem integrar en un plat. El punt dolç amb el salat de la cansalada fan un farcit perfecte per a aquestes guatlles.
Espero que us agradi!


Ingredients per a 6 guatlles:
6 guatlles
Oli, sal, pebre i herbes (romaní i farigola)
Mantega de porc
1/2 got de "Pedro Ximenez"
Pel farcit:
6 orellanes
200 g de cansalada
3 c/s de xutnei de ceba confitada Can Bech
Per a l'acompanyament:
Pastanagues i carbassons "baby", 1/2 bròquil
1 coliflor i 1 patata

Preparació
Pre escalfar el forn a 190º

Picar la cansalada i les orellanes. Afegir el xutnei  i barrejar. Introduir la barreja a les guatlles i tancar amb un escuradents.

Pintar-les amb la mantega de porc, posar la sal, pebre i herbes. Tirar per damunt un raig d'oli i coure uns 30-35' fins que siguin cuites. El temps dependrà del pes de les guatlles. De tant en tant anar regant-les amb el suc de la safata.

Mentre, preparar els acompanyaments. Bullir la coliflor amb la patata fins que siguin cuites. Afegir sal i pebre i triturar. Reservar.

Bullir per separat les verdures "baby" i el bròquil amb una mica de sal. Quan siguin cuites, escórrer i deixar-les dins d'un bol i aquest dins d'un altre amb aigua i gel.

Treure les guatlles del forn i mantenir en calent. Passar el suc de la safata a una paella i afegir el Pedro Ximenez. Deixar coure fins que redueixi.


Servir el plat, escalfant les verdures i el puré de coliflor i regant les guatlles amb la salsa.

5 comentaris:

  1. Quina delícia, Eri. M'encnten le melmelades Can BECH!

    ResponElimina
  2. Que buen plato para empezar bien la semana. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  3. otras una combinacion de lujo,buena, buena¡¡
    Bona setmana
    peto

    ResponElimina
  4. Que bien lo has combinado, rico...rico....
    Bss

    ResponElimina
  5. El meu problema amb les guatlles es que si me les donen fetes me les menjo, però si les faig jo, ja em fa cosa.
    Les teves tenen molt bona pinta Elen.
    Petons.

    ResponElimina