Can Bech, em va fer arribar alguns dels seus productes per tastar i he
començat per un deliciós xutnei de ceba confitada.
Per
acompanyament de carns i aus és perfecte, però també el podem integrar en un
plat. El punt dolç amb el salat de la cansalada fan un farcit perfecte per a
aquestes guatlles.
Espero
que us agradi!
Ingredients per a 6 guatlles:
6
guatlles
Oli,
sal, pebre i herbes (romaní i farigola)
Mantega
de porc
1/2 got
de "Pedro Ximenez"
Pel
farcit:
6
orellanes
200 g de
cansalada
3 c/s de
xutnei de ceba confitada Can Bech
Per a
l'acompanyament:
Pastanagues
i carbassons "baby", 1/2 bròquil
1
coliflor i 1 patata
Preparació
Pre escalfar el forn a 190º
Picar la cansalada i les
orellanes. Afegir el xutnei i barrejar.
Introduir la barreja a les guatlles i tancar amb un escuradents.
Pintar-les amb la mantega de
porc, posar la sal, pebre i herbes. Tirar per damunt un raig d'oli i coure uns
30-35' fins que siguin cuites. El temps dependrà del pes de les guatlles. De
tant en tant anar regant-les amb el suc de la safata.
Mentre, preparar els
acompanyaments. Bullir la coliflor amb la patata fins que siguin cuites. Afegir
sal i pebre i triturar. Reservar.
Bullir per separat les verdures
"baby" i el bròquil amb una mica de sal. Quan siguin cuites, escórrer
i deixar-les dins d'un bol i aquest dins d'un altre amb aigua i gel.
Treure les guatlles del forn i
mantenir en calent. Passar el suc de la safata a una paella i afegir el Pedro
Ximenez. Deixar coure fins que redueixi.
Servir el plat, escalfant les
verdures i el puré de coliflor i regant les guatlles amb la salsa.
Quina delícia, Eri. M'encnten le melmelades Can BECH!
ResponEliminaQue buen plato para empezar bien la semana. Besos!
ResponEliminaAna
otras una combinacion de lujo,buena, buena¡¡
ResponEliminaBona setmana
peto
Que bien lo has combinado, rico...rico....
ResponEliminaBss
El meu problema amb les guatlles es que si me les donen fetes me les menjo, però si les faig jo, ja em fa cosa.
ResponEliminaLes teves tenen molt bona pinta Elen.
Petons.