dimecres, 26 de febrer de 2014

Patates rostides picants a les herbes



Unes patates sempre són un bon acompanyament.  Es preparen en un res i queden fantàstiques amb les herbes i el toc picant.

Ingredients:
6 patates mitjanes
Pebre negre i sal
1 xili picant (al gust)
6  c/s oli d'oliva
Herbes fresques aromàtiques

Font: Recepta adaptada de revista de cuina

Preparació:
Rentar les patates i fregar-les  per assegurar que queden ben netes i assecar-les. Tallar-les fent molt talls però sense arribar a tallar-la totalment.
Triturar les herbes, amb la sal, pebre, xili i oli i emulsionar. Pintar  les patates amb l'emulsió, procurant que entri en les làmines.

Coure amb el forn pre escalfat a 200º fins que quedin tendres. El temps dependrà de les patates i el forn.

13 comentaris:

  1. Como me gustan para acompañar otros platos, además la presentación es espectacular. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  2. Fa molt temps que les vull fer! A veure si avui m'hi poso!

    ResponElimina
  3. Qué buen acompañamiento para cualquier plato!!
    Besinos

    ResponElimina
  4. Las haré fijo, un acompañamiento riquísimo, aunque yo me las comería solas. Bss.

    ResponElimina
  5. De tant en tant les faig, ens agraden molt. Per mi sempre amb el punt picant.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Què bones i que ben presentades queden!!!

    ResponElimina
  7. Les faig moltes vegades per acompanyar carns o pollastres en agraden molt. Petonets

    ResponElimina
  8. A casa són unes clàsiques, aompanyen qualsevol plat
    Muas

    ResponElimina
  9. Las patatas siempre son un buen acompañamiento, como tú bien dices, pero presentadas así lucen muuucho más. A veces me pregunto qué haríamos sin patatas en la cocina...

    Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  10. estan patatas me encantan solas y de acompañamiento visten de categoria
    Bon cap de setmana
    Peto

    ResponElimina
  11. Què boniques així presentades! La veritat és que les patates són senzilles, però són totes unes senyores a la cuina! Petonets maca!

    ResponElimina
  12. Molt bones estes patates i una precentació molt bonica.

    ResponElimina