Unes patates sempre són un
bon acompanyament.
Es preparen en un res i queden fantàstiques amb les herbes i el toc picant.
Ingredients:
6 patates mitjanes
Pebre negre i sal
1 xili picant (al gust)
6 c/s oli d'oliva
Herbes fresques aromàtiques
Font: Recepta adaptada de revista de cuina
Preparació:
Rentar les
patates i fregar-les per assegurar que
queden ben netes i assecar-les. Tallar-les fent molt talls però sense arribar a
tallar-la totalment.
Triturar les
herbes, amb la sal, pebre, xili i oli i emulsionar. Pintar les patates amb l'emulsió, procurant que entri en les
làmines.
Coure amb el forn
pre escalfat a 200º fins que quedin tendres. El temps dependrà de
les patates i el forn.
Como me gustan para acompañar otros platos, además la presentación es espectacular. Besos!
ResponEliminaAna
Fa molt temps que les vull fer! A veure si avui m'hi poso!
ResponEliminaQué buen acompañamiento para cualquier plato!!
ResponEliminaBesinos
Las haré fijo, un acompañamiento riquísimo, aunque yo me las comería solas. Bss.
ResponEliminaQuin gran acompanyament!
ResponEliminaDe tant en tant les faig, ens agraden molt. Per mi sempre amb el punt picant.
ResponEliminaPetons.
Què bones i que ben presentades queden!!!
ResponEliminaLes faig moltes vegades per acompanyar carns o pollastres en agraden molt. Petonets
ResponEliminaA casa són unes clàsiques, aompanyen qualsevol plat
ResponEliminaMuas
Las patatas siempre son un buen acompañamiento, como tú bien dices, pero presentadas así lucen muuucho más. A veces me pregunto qué haríamos sin patatas en la cocina...
ResponEliminaBon cap de setmana!!!
estan patatas me encantan solas y de acompañamiento visten de categoria
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Què boniques així presentades! La veritat és que les patates són senzilles, però són totes unes senyores a la cuina! Petonets maca!
ResponEliminaMolt bones estes patates i una precentació molt bonica.
ResponElimina