Aquesta
recepta és gràcies a Can Bech, que ens van regalar en una Trobada d'amics
blocaires, unes salses dolces per acompanyar diferents formatges. Hi ha diferents varietats i cadascuna d'elles
està creada per acompanyar diferents tipus de formatge.
No us
perdeu les meravelloses receptes que han preparat:
Neus: Cocinando con NeusAna: 5 Sentidos en la Cocina
Sílvia: Chez Silvia
Miquel: Les Receptes de Miquel
Carmen: Dulces Bocados
Dolores: Mi gran diversión
Gemma: Cuinant a Canet
Montse: A bell bulto
Ingredients:
Salsa
dolça de préssec i albercoc Can Bech
Per a la galeta:
1 ou M
100
grams de mantega pomada
75 g de
farina d'ametlles
125 g de
farina
1 polsim
de sal i pebre
Per a la mousse de brie:
250 g de
crema de brie
200 ml
de nata pera a muntar
50 ml de
llet
1 polsim
de sal i pebre
5 fulles
de gelatina
Per arrebossar: ametlla granet
Preparació:
Pre
escalfar el forn a 180º. Batre la mantega amb l'ou. Afegir les farines i la sal
i pebre i estirar la masa amb un corró deixant un quadrat de: 20 cm x 20 cm.Coure uns 20 - 25 minuts fins que la galeta quedi torrada. Deixar refredar al damunt d'una reixeta.
Posar
paper film a un motllo de 20x20 cm i al damunt la galeta.
Posar
les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda. Muntar la nata i reservar.
Escalfar la llet i afegir la gelatina. Remenar fins que es fongui i incorporar
a la crema de brie amb la sal i el pebre. Batre i afegir la nata muntada amb
moviments suaus. Abocar al damunt de la galeta i deixar a la nevera unes hores
quins que agafi consistència.
Torrar
en una paella l'ametlla i deixar refredar. Treure el pastís del motllo,
ajudant-nos amb el paper film i tallar a quadrats.
Arrebossar
amb l'ametlla i posar a sobre una cullerada de la salsa. Servir al moment.
Eri fantastica idea debe de ser brutal en boca esta combinación.
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Ostres Eri que bo, va directa a dalt de la pila de pendents :-)
ResponEliminaPetonets
I tot això ho penses en un moment i mentre estas pintan??? Ets un crack...
ResponEliminaM'encanta vecina...tindrem que tastar ho.
Petonets
Jolinnn nena, això és una bojeria!!! Queda guardada sota clau. Bon cds.
ResponEliminaÉs que ets la re-pera Elen! Això apart d'estar tremendament bó, està tan ben presentat que em quedo amb la teva, per descomptat! Fins i tot els colors de la foto combinen perfectament amb el look del teu blog! Jejejejeeee ;-) Petonets guapa i molt bon cap de setmana!
ResponEliminaUff!! quina mossegada..... cap a casa que se'n va aquesta recepta
ResponEliminaMuas
Guauuu, ya estoy salivando. Unos bocaditos irresistibles, sin duda me los llevo a pendientes. Besos y feliz finde!
ResponEliminaAna
Ufff uffff y eso que acabo de comer!!!! También la guardo
ResponEliminaBss
hummmmmm que bo
ResponEliminaQuina combinació més bona!
ResponEliminaQuina pinta aquesta tapa! Com a fan absoluta del formatge que sóc, aquesta combinació de sabors ha d'estar de mort!
ResponEliminaM'encanten aquest tipus de receptes!!!! són ideals per quan venen convidats. petonets guapa
ResponElimina