Aquest mes quan vaig obrir la caixa sorpresa de @Degustabox, em va fer especialment il·lusió veure els
Kiris. De petita en menjava molt i feia anys que els havia perdut la pista... Els
he recuperat preparant-los amb una Carlota de formatges i pesto vermell picant.
Espero que us agradi!
Ingredients per a un motllo de 20cm
Pa de
motllo sense crosta
Per a la mousse:
125
grams de formatge de cabra
12 Kiris
350 ml
de nata per a muntar
Una mica
de llet
4 fulles
de gelatina
Sal
Pel pesto vermell:
8-10 tomàquets
deshidratats en oli
6 c/s tomàquet
fregit
15
fulles d'alfàbrega fresca
75 grams
d'ametlles o avellanes torrades pelades
1 c/c
xili picant
1 c/s de
carn de pebrot vermell
1 c/p de
pols de nyora
Sal i
Oli d'oliva
+
Ametlla granet torrada i unes fulles de romaní
Preparació:
Folrar
per a la base i els costats el motllo amb el pa de motllo.
Pel
Pesto vermell: Triturar tots els ingredients menys l'oli d'oliva. Anar afegint
mica en mica l'oli fins que quedi una massa consistent. No ha que quedar
oliosa. Reservar.
Per a la
mousse: Posar la gelatina a hidratar amb aigua freda. En un bol barrejar els Kiris
i el formatge de cabra. Muntar la nata i reservar. Posar la llet a escalfar i
afegir la gelatina escorreguda. Remenar fins que es dissolgui totalment. Afegir
als formatges i batre fins que quedi una massa fina. Afegir la nata muntada amb
moviments suaus.
Abocar
unes cullerades en el motllo y culleres petites del pesto repartides. Tornar a
posar més mousse i més pesto. Acabar amb una capa de mousse. Reserveu part del
pesto per servir a part. Si el posem tot, emmascararà el sabor del formatge de
cabra.
Deixar quallar a la nevera entre 4 i 6 hores. Posar les
ametlles torrades pel damunt en el moment de servir i unes fulles de romaní.
Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva
Caixa Degustabox. Amb aquest codi: GIOG2 el preu final serà de 9,99€ en comptes
de 14,99€.
Visiteu a @Degustabox i deixeu
que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços per a que
doneu un cop d'ull: Web: http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3
Ho trobo una recepta molt roginal i molt ellegant. M'encanta la presentació en forma de carlota, tot i ser una recepta salada.
ResponEliminaI el toc del pesto vermell ha de quedar molt bé.
Que bonica, aquesta carlota!
ResponEliminaJo Eri quina meravella, m'encanta!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaVecina...si m'ho haguessis dit abans, jo et portava Kiris donaaa
ResponEliminaMagnifica Carlota, el tall es brutal.
Un petonet
Genial, espectacular, meravellosa, supergcalifragilísticaespialidosa...Nena, els ulls se m'han quedat enganxats al tall!
ResponEliminaA mi que m'encanta el formatge de cabra i sempre tinc kiris pels nens...Ummm...Petonets!
M'he quedat bocabadada. Petons!
ResponEliminaAna
Uau, uau!!!! impressionant.
ResponEliminaMuas!
Eri estas que te sales ultimamente¡¡ preciosa y original¡¡
ResponEliminapeto
Amb el teu permís m'apunto la recepta, es molt original i m'agrada molt.
ResponEliminaPetons.
Una carlota impresionante, preciosa y además riquísima. Besos
ResponEliminaEl tall és espectacularment preciós! M´encanta el formatge de cabra i el pesto..quan vinc?
ResponEliminaVengo otra vez a hacerte la ola!!!! IM-PRE-SIO-NAN-TE!!!
ResponEliminaBss
Magnific Eri, una gran idea per fer amb pa de motllo. M´ha encantat el farcit, el tall i la foto es una passada. Petons guapa i que sapigues que el faré.
ResponEliminaQuina passada de Carlota!!! espectacular!!! A més ha d'estar super bona!!!
ResponEliminaUna carlota molt original. A jutjar per les fotos, deliciosa :)
ResponEliminaHola guapisima!
ResponEliminaMe ha enamorado esta receta, la idea es buenisima, se puede aplicar a mas cosas.
Besos