divendres, 14 de febrer de 2014

Cupcakes de xocolata blanca i violetes


La combinació de la xocolata blanca i la violeta és deliciosa. Si no sou gaire amants dels cupcakes, animeu-vos amb aquests per que  la cobertura és lleugera i la massa flonja. No podreu menjar-ne només un!

Ingredients per 10-12 cupcakes
135 mantega a temperatura ambient
150g de sucre
3 ous M
150g de farina
1 pessic de sal
1,5 c/c de llevat
4 c/p de pasta de violeta
Per a la cobertura:
200g de formatge pasteuritzat
180g de xocolata blanca Nestlé Postres
30g de sucre
Colorant alimentari de color lila (opcional)
2 c/p pasta de violetes Home Chef


Elaboració:
Pre escalfar el forn a 160º. En un bol barrejar la farina i llevat i tamisar.

Batre la mantega amb el sucre fins que quedi ben integrat i una massa blanquinosa. Anar afegint els ous d'un en un i anar batent. Afegir 2 c/p de pasta de violetes i tornar a batre.

Afegir la farina amb el llevat i la sal i anar batent fins que quedin tots els ingredients ben incorporats i sense grumolls.

Disposar en les càpsules i coure entre 20 i 22 minuts. Retirar i deixar refredar damunt d'una reixeta.


Per a la cobertura: Batre el formatge amb el sucre. Fondre la xocolata al microones i anar incorporant de mica en mica. Posar-hi una capa de la cobertura amb una espàtula a les magdalenes i allisar la superfície. A la resta de cobertura, afegir 2 c/p de pasta de violetes i el colorant. Tornar a batre.  Posar la massa a una màniga pastissera i decorar.





16 comentaris:

  1. Se ven preciosos y si como tu dices son ligeros, mejor. Aunque será un pecado!!!, Bss.

    ResponElimina
  2. Que bonics, Eri! I segur que són boníssims!!! Petons

    ResponElimina
  3. Que macos, els colors ja cridan
    Bon finde
    Muas

    ResponElimina
  4. M'encanten els cupcakes, però també aquests caramels de tota la vida que jo buscava a Andorra... I el bastidor de servir-los? Una monada tot plegat, Elen! Bon cps! Petonets

    ResponElimina
  5. Són preciosos! I les violetes li deuen donar un toc molt original...

    ResponElimina
  6. Macos molt, tot i que jo no soc de cobertures crec que un m´el menjaria. Bon cds maca!

    ResponElimina
  7. T'han quedat una cucada...llàstima que no els pugui provar.

    ResponElimina
  8. Queden molt macos, M'estimo més aquesta cobertura sense mantega.
    Petons.

    ResponElimina
  9. és veritat que la combinació de xocolata blanca i violetes és deliciosa!
    T'han quedat preciosos.

    ResponElimina
  10. Ohhh, qué deliciosa tentación!!! Con lo que me gustan a mi el sabor a violeta. Me llevo la receta con tu permiso que tengo que hacerla si o si
    Petonets

    ResponElimina
  11. solo viendo la foto ya me entra saliba,preciosos y buenisimos
    peto

    ResponElimina
  12. Que bonics que queden...i segur que boníssims!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  13. Una preciositat de cupcakes. Petons!

    na

    ResponElimina
  14. Impresionants,
    La pasta de violetes tinc moltes ganes de comprarla te que estar bonissima.

    ResponElimina
  15. Quina bona pinta!! La primera vegada que sento això de la pasta de violetes...tot és cuestió de provar-ho! gràcies i salutacions!

    ResponElimina