La
combinació de la xocolata blanca i la violeta és deliciosa. Si no sou gaire
amants dels cupcakes, animeu-vos amb aquests per que la cobertura és lleugera i la massa flonja. No
podreu menjar-ne només un!
Ingredients per 10-12 cupcakes
135
mantega a temperatura ambient
150g de
sucre
3 ous M
150g de
farina
1 pessic
de sal
1,5 c/c
de llevat
4 c/p de
pasta de violeta
Per a la cobertura:
200g de
formatge pasteuritzat
180g de
xocolata blanca Nestlé Postres
30g de
sucre
Elaboració:
Batre la
mantega amb el sucre fins que quedi ben integrat i una massa blanquinosa. Anar
afegint els ous d'un en un i anar batent. Afegir 2 c/p de pasta de violetes i
tornar a batre.
Afegir
la farina amb el llevat i la sal i anar batent fins que quedin tots els
ingredients ben incorporats i sense grumolls.
Disposar
en les càpsules i coure entre 20 i 22 minuts. Retirar i deixar refredar damunt
d'una reixeta.
Per a la
cobertura: Batre el formatge amb el sucre. Fondre la xocolata al microones i
anar incorporant de mica en mica. Posar-hi una capa de la cobertura amb una
espàtula a les magdalenes i allisar la superfície. A la resta de cobertura,
afegir 2 c/p de pasta de violetes i el colorant. Tornar a batre. Posar la massa a una màniga pastissera i
decorar.
Se ven preciosos y si como tu dices son ligeros, mejor. Aunque será un pecado!!!, Bss.
ResponEliminaQue bonics, Eri! I segur que són boníssims!!! Petons
ResponEliminaQue macos, els colors ja cridan
ResponEliminaBon finde
Muas
M'encanten els cupcakes, però també aquests caramels de tota la vida que jo buscava a Andorra... I el bastidor de servir-los? Una monada tot plegat, Elen! Bon cps! Petonets
ResponEliminaSón preciosos! I les violetes li deuen donar un toc molt original...
ResponEliminaMacos molt, tot i que jo no soc de cobertures crec que un m´el menjaria. Bon cds maca!
ResponEliminaT'han quedat una cucada...llàstima que no els pugui provar.
ResponEliminaQueden molt macos, M'estimo més aquesta cobertura sense mantega.
ResponEliminaPetons.
és veritat que la combinació de xocolata blanca i violetes és deliciosa!
ResponEliminaT'han quedat preciosos.
Ohhh, qué deliciosa tentación!!! Con lo que me gustan a mi el sabor a violeta. Me llevo la receta con tu permiso que tengo que hacerla si o si
ResponEliminaPetonets
Són una preciositat!
ResponEliminasolo viendo la foto ya me entra saliba,preciosos y buenisimos
ResponEliminapeto
Que bonics que queden...i segur que boníssims!!!
ResponEliminaPetonets.
Una preciositat de cupcakes. Petons!
ResponEliminana
Impresionants,
ResponEliminaLa pasta de violetes tinc moltes ganes de comprarla te que estar bonissima.
Quina bona pinta!! La primera vegada que sento això de la pasta de violetes...tot és cuestió de provar-ho! gràcies i salutacions!
ResponElimina