Sovint faig
algunes receptes de pans de llibres i no acostumen a sortir massa bé. En aquest
cas, aquesta recepta és del llibre "Panes creativos" i ha estat un
encert. Una bona recepta de pa per fer mini entrepans d'hamburgueses.
Ingredients per 14 panets de 60grams
500 g de farina de força
2 ous grans L
12 g de sal
100 g de quetxup
100 g de mantega
50 g de llevat
25 ml d’aigua
Colorant vermell alimentari
(opcional)
Sèsam
Per les pastetes:
½ got d’aigua
½ c/s de farina
Unes gotes d’oli
Font: Llibre Pans
creatius
Preparació:
Poseu els
ingredients a la cubeta a la panificadora en el següent ordre:
Ous, sal,
ketchup, mantega , colorant (si és en pasta, desfer en els 25ml d’aigua),
farina y llevat esmicolat.
Posar el
procés d’amassar i llevar. Retirar la massa i fer peces de 60 grams. Deixar
doblar el volum, tapades amb un drap.
Preparem les
pastetes: Dissoleu en un cassó l’aigua i la farina i poseu a foc suau. Anar
remenant sense parar. Quan arrenqui a bullir, compteu dos o tres minuts i
retireu. Afegiu 2 o 3 gotes d’oli i deixeu refredar. Si ha quedat massa espès
afegiu una mica d’aigua. Pintem els panets amb les pastetes i afegim el sèsam pel damunt.
Coure els
panets amb el forn pre escalfat a 205º entre 9 i 11 minuts. Retirar i deixar
refredar damunt d’una reixeta. Si feu els panets més grans o petits, el temps
de cocció variarà.
Eri, qué color más bonito te ha salido!! Seguro que los niños se vuelven locos con estos bocados. Bess.
ResponEliminaQue cridaners queden així tan vermells.Bonics i boníssims... segur!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Són tant macos!!!!!!! m'encanten
ResponEliminaPetonets
uau, quin color més intens!!!
ResponEliminaT'othom parla molt bé d'aquest llibre del Daniel Jordà, serà qüestió de comprar-lo.
que color mas bonito que te ha quedado y no se lo ha comido el horno,como con los macarons jaja
ResponEliminabuenisimos por dentro y por fuera
peto
quina pasada quin color mes maco i que bons tenen questa
ResponEliminaQuin color!!! El vermell vol sortir de la pantalla.
ResponEliminaMuas
Vaig fer els de remolatxa, aquests mel´s guardo, que macos t´han quedat. Petons
ResponEliminaQué color tan llamativo, una pasada. Besos
ResponEliminaDe seguida que els he vist he pensat en el Daniel Jordà. No tenen res que envejar als seus, t'han quedat perfectes i d'un color que enamora.
ResponEliminaPetons.
Que xulos!! Quin color que tenen, oi? Semblen del Daniel, sí!
ResponEliminaAquests panets criden força l'atenció! quin color més maco!! s'han de provar!
ResponEliminaHi ha llibres i llibres! Fabulosos!
ResponEliminaQuina preciositat!
ResponEliminaQue macos t'han quedat! m'apunto la recepta i una curiositat...el sabor, es nota el ketxup?
ResponElimina