dimarts, 18 de febrer de 2014

Panets de quetxup


Sovint faig algunes receptes de pans de llibres i no acostumen a sortir massa bé. En aquest cas, aquesta recepta és del llibre "Panes creativos" i ha estat un encert. Una bona recepta de pa per fer mini entrepans d'hamburgueses.


Ingredients per 14 panets de 60grams
500 g de farina de força
2 ous grans L
12 g de sal
100 g de quetxup
100 g de mantega
50 g de llevat
25 ml d’aigua
Colorant vermell alimentari (opcional)
Sèsam 
Per les pastetes:
½ got d’aigua
½ c/s de farina
Unes gotes d’oli

Font:  Llibre Pans creatius

Preparació:
Poseu els ingredients a la cubeta a la panificadora en el següent ordre:
Ous, sal, ketchup, mantega , colorant (si és en pasta, desfer en els 25ml d’aigua), farina y llevat esmicolat.
Posar el procés d’amassar i llevar. Retirar la massa i fer peces de 60 grams. Deixar doblar el volum, tapades amb un drap.
Preparem les pastetes: Dissoleu en un cassó l’aigua i la farina i poseu a foc suau. Anar remenant sense parar. Quan arrenqui a bullir, compteu dos o tres minuts i retireu. Afegiu 2 o 3 gotes d’oli i deixeu refredar. Si ha quedat massa espès afegiu una mica d’aigua. Pintem els panets amb les pastetes i afegim el sèsam pel damunt.

Coure els panets amb el forn pre escalfat a 205º entre 9 i 11 minuts. Retirar i deixar refredar damunt d’una reixeta. Si feu els panets més grans o petits, el temps de cocció variarà.

16 comentaris:

  1. Eri, qué color más bonito te ha salido!! Seguro que los niños se vuelven locos con estos bocados. Bess.

    ResponElimina
  2. Que cridaners queden així tan vermells.Bonics i boníssims... segur!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Són tant macos!!!!!!! m'encanten
    Petonets

    ResponElimina
  4. uau, quin color més intens!!!
    T'othom parla molt bé d'aquest llibre del Daniel Jordà, serà qüestió de comprar-lo.

    ResponElimina
  5. que color mas bonito que te ha quedado y no se lo ha comido el horno,como con los macarons jaja
    buenisimos por dentro y por fuera
    peto

    ResponElimina
  6. quina pasada quin color mes maco i que bons tenen questa

    ResponElimina
  7. Quin color!!! El vermell vol sortir de la pantalla.
    Muas

    ResponElimina
  8. Vaig fer els de remolatxa, aquests mel´s guardo, que macos t´han quedat. Petons

    ResponElimina
  9. Qué color tan llamativo, una pasada. Besos

    ResponElimina

  10. Hola!
    Felicidades por tu blog, haces un gran trabajo, queria comentarte algo:
    ¿Sabes que tenemos un programa de afiliados con el que podeis ganar dinero con vuestros blog? No te lo pierdas, te invitamos a conocernos y esperamos que te unas a nuestra iniciativa
    cocinatelo.com
    Salu2

    ResponElimina
  11. De seguida que els he vist he pensat en el Daniel Jordà. No tenen res que envejar als seus, t'han quedat perfectes i d'un color que enamora.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Que xulos!! Quin color que tenen, oi? Semblen del Daniel, sí!

    ResponElimina
  13. Aquests panets criden força l'atenció! quin color més maco!! s'han de provar!

    ResponElimina
  14. Hi ha llibres i llibres! Fabulosos!

    ResponElimina
  15. Que macos t'han quedat! m'apunto la recepta i una curiositat...el sabor, es nota el ketxup?

    ResponElimina