Després d'uns dies de descans, tornem amb un aperitiu, que
quan els hi vaig veure a Neus, Dolores i Miquel ja sabia que en aquesta recepta
havia de fer-la ràpidament. He fet la meva versió amb gorgonzola i mores.
Un aperitiu boníssim i molt recomanable
per que et permet tenir-lo preparat amb dies d'antelació.
Ingredients per a uns 20 bombons:
200 ml de nata per a muntar
2 fulles de gelatina
75 g de formatge gorgonzola
60 gr de melmelada de mores "La Vieja Fábrica"
Pa de motllo
Flors seques
sal
Preparació:
Posar una
fulla de gelatina a hidratar amb aigua freda uns 10 minuts.
Posar 100 ml
de nata a escalfar amb un pessic de sal i el formatge a trossos. Anar remenant
fins que el formatge s'hagi dissolt totalment. Incorporar la gelatina
escorreguda i batre.
Omplir el
motllos de bombons 3/4 parts i deixar refredar a temperatura ambient. Posar
després al congelador. Quan estigui congelat,
repetir l'operació amb la melmelada de mores, però sense la sal i acabar
d'omplir els motllos.
Estirar el pa
de motllo amb un corró i deixar-lo molt prim. Tallar amb motlles de galetes un
centímetre més gran que el motllo dels bombons. Posar-lo al forn a 180º fins
que quedin cruixent.
Desemmotllar
els bombons i deixar a temperatura ambient entre 15 i 25 minuts. Posar sobre el
pa cruixent, afegir unes flors seques i servir.
He preparat aquesta recepta amb
la melmelada La Vieja Fábrica que hi havia a la caixa de @Degustabox del mes de Desembre.
Si no els coneixeu, us convido a que feu una ullada a la seva Web: http://bit.ly/ZUMSLm .
@Desgustabox, és una caixa que reps a casa teva amb 8 i 12
productes sorpresa. Si utilitzeu aquest codi: "gourmetB999" obtindreu un
descompte, sent el preu final 9,99€ en comptes de 14,99€ amb les despeses
d'enviament incloses.
Quina recepta més xula!!! m'ha agradat moltíssim, és ideal i boníssima!! :)
ResponEliminaSi al final me la fareu fer!!! delicius de bombons!!! Petonet maca!!!
ResponEliminatu version como no podia ser menos, esta sublime y elegante con esta presentacion¡¡
ResponEliminaPeto
Ohhh Ohhh, ayer me dormí con imagen en mi cabeza y veng corriendo esta mañana. Brutal tu version.
ResponEliminaGracias por el enlace guapa
Bss
Jajajaja, m'ha passat igual que la Lola, ahir a la nit vaig veure la teva publicació al fb i vaig dir ohhhh, ohhhhh i ahir justament vaig fer un pastis de carn amb patates i per decorar vaig fer servir les flors que ens vas regalar.
ResponEliminaUn petonet guapa
Qué exquisitez de aperitivo y además monísimo. Besos
ResponEliminaAdemás de ser precioso es toda una tentación que no me importatïa probar ahora mismo.
ResponEliminaBesos
quina pasada de recepta
ResponEliminaQué bocado más rico, además visualmente es precioso, me lo apunto para las próximas fiestas. Bss.
ResponEliminaoh, que bona!! Em sembla una recepta fantàstica. Curiosament, avui també he publicat un bombó! ;-) Però el meu de salmó. Petons
ResponEliminaSegur que els convidats no esperen trobarse amb aquests sabors tan bons, però s'animaràn a tastar-los en veure la presentació.
ResponEliminaPetons.
Impressionant! Uns bombons deliciosos i molt originals.
ResponEliminaÉs un aperitiu molt elegant, original i molt bo. La combinació del grogonzola amb la melmelada a de quedar deliciosa.
ResponEliminaLa presentació t'ha quedat super vistosa!
No solo estará buenísimo es que resulta precioso.
ResponEliminaSaludos