Un dels
productes que ens van regalar a la Trobada del 26 d'octubre, va ser una crema de torró de Xixona: Sirvent. El seu sabor es sensacional i molt versàtil per fer
diferents preparacions, tant dolces com salades. Té una textura líquida, ideal per moltes
receptes. Si necessiteu una textura més cremosa, com una salsa, podeu afegir
algun espasant, com he fet jo amb aquesta recepta.
També Nestlé ens va regalar alguns dels seus productes, entre els que hi havia la llet evaporada Ideal. És perfecte per fer salses, cremes, i així tenim una perfecta alternativa a la nata.
A casa han
demanat repetir la recepta. Ens ha encantat aquesta crema en un plat salat!
I com ens costa poc posar-nos nous reptes, com amb altres ocasions, avui podreu trobar un bon grapat de receptes d'alguns amics i amigues blocaires.
Passeu a visitar les seves cuines i gaudiu amb el que han preparat:
Ana 5 Sentidos en la Cocina
Silvia Chez Silvia
Sonia L'Exquisit
Gemma Cuinant a Canet
Dolores Mi gran diversión
Dolorss Blog de cuina de la Dolorss
Carmen Dulces bocados
Miquel Les receptes del Miquel
Neus Cocinando con Neus
I com ens costa poc posar-nos nous reptes, com amb altres ocasions, avui podreu trobar un bon grapat de receptes d'alguns amics i amigues blocaires.
Passeu a visitar les seves cuines i gaudiu amb el que han preparat:
Ana 5 Sentidos en la Cocina
Silvia Chez Silvia
Sonia L'Exquisit
Gemma Cuinant a Canet
Dolores Mi gran diversión
Dolorss Blog de cuina de la Dolorss
Carmen Dulces bocados
Miquel Les receptes del Miquel
Neus Cocinando con Neus
Ingredients per a 2 persones:
4 talls de rap
1 ou
2 c/s de pa cracker
3 c/s ametlla granet
Sal
Per a la crema:
4 c/s de crema de Torró: Sirvent
350 ml de llet evaporada Ideal
1 c/p de "Maizena"
exprés
Sal
Preparació:
Posar-hi una
mica de sal al rap. Barrejar el pa cracker, l'ou batut i l'ametlla. Posar-ho
per sobre del rap. Coure al forn
preescalfat a 180º uns 15' aproximadament. Gratinar uns minuts per finalitzar
la cocció i que l'ametlla quedi torrada.
Posar la llet evaporada
a escalfar amb la crema de torró i una mica de sal. Quan arrenqui a bullir,
baixar el foc i afegir la "maizena". Remenar fins que espesseixi. Es
pot variar la quantitat de maizena en funció de la textura que es vulgui.
Rectificar de sal, si cal. Aquesta quantitat es per una crema molt lleugera. Posar
la crema en un plat i al damunt el rap. Servir ben calent.
Plas plas plas....a taula!!!! Tenim el segon plat servit, un plat maravellos, novedos i delicios! felicitats maca per questa idea. Petons
ResponEliminaole receta salada y con flores,brutal¡¡
ResponEliminapeto
Ostres Eri, quin rap mes bo!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
aixo volia jo trobar, un plat salat! jo no em vaig atrevir i el teu te una pinta exquisita...
ResponEliminaQuina foto més maca, venen ganes de agafar un troç, o millor, agafar el plat sencer.
ResponEliminaM'agrada tant la capa cruixent com el contrast de sabor dolç-salat.
Petons.
Oh, quin platàs! El vull provar! petons
ResponEliminaBrutal Eri, brutal.!!!..ademés tinc el luxe de sentir-te personalment quan expliques les teves creacions, com gaudeixes amb la preparació de cada plat.
ResponEliminaUn plat molt festiu, innovador, atrevit, elegant amb aquests toc que li donen les flors.
Felicitats!!!
Un petonet guapa
Quin plat de festa, Eri! Ja he vist que això de la salsa de torró us ha animat molt, als qui feu el repte!! Molt bona, aquesta!
ResponEliminaA si me gusta, que te atrevas a combinar el turrón en un plato salado. Ese crujiente impresionante. Besos guapa!
ResponEliminaAna
Uau! Això té una pinta deliciosa. M'ha entrat pels ulls d'una manera... I segur que al paladar ha de ser espectacular. Gràcies per la idea! :D
ResponEliminaÉs un plat molt bonic i original. Segur que sorprèn a qui el tasta!
ResponEliminaMarta
Nunca un rape fué tan bonito, y rico es difícil.
ResponEliminaBesos
Quina foto..... ja m ho menjaria així. Felicitació per valenta i atrevir te a un plat salat. De 10!
ResponEliminaMuas
Ha quedado espectacular. Te felicito
ResponEliminaEri, un platazo con todas las letras, me parece muy original y además estoy segura que está buenísimo. Besos.
ResponEliminaUn plat nadalenc 100%! A qui no li agrada Sirvent? Tu que la tens al costat de casa has de gaudir-la a tope!
ResponEliminaguauuu impresionant
ResponEliminaLa reina de las costras!!que las descubrí gracias a ti,,,exquisita combinación
ResponEliminaBss
uau, aquesta recepta m'encanta!!! Tot: presentació, originalitat, ingredients escollits, combinació de sabors... UN gran candidat a tenir en compte de cara el Nadal.
ResponEliminaAquest arrebossat ha de deixar el rap ben cruixent
ResponEliminaPetons
Curiosa combinacion de ingredientes. No me la imagino asi que tendré que probarla-
ResponEliminaBesos
El rap és un dels peixos que més m'agrada pel seu sabor i per la seva textura, tal i com el presentes, segur que està deliciós.
ResponElimina