Una
tapeta fàcil que encantarà als vostres convidats aquests dies de festa!
Ingredients
1 llauna
d'olives
Opcional: Salsa picant
Preparació
Obrir la
llauna segons indicacions del fabricant.
Escórrer
les olives en un colador.
Posar en
el recipient on les servirem.
Opcional:
Posar-hi salsa picant
Suposo que deveu estar pensant que faig avui fent aquesta
entrada oi?
No, no és una recepta, ni espero que la prepareu, però si
haver aconseguit fer-te somriure!
Neus, Sílvia, Miquel, Ana, Carmen, Dolores, i Gemma, hem
pensat en celebrar de la millor manera possible el Dia dels Innocents,
preparant la No - recepta, el plis-plas de la cuina, etc. Tant se val, dieu-li
com vulgueu, però sobre tot no us oblideu de SOMRIURE!
con tus olivas y mis berberechos vermut fantastico¡¡
ResponEliminaQue tengas un buen dia
peto
Epssss que a casa unes olivetes no falten el diumenge!!!
ResponEliminaEns ho em pasat be preparant les entrades d'avui eh??
un petonet
Ehhhh una receta de lujo!! seguro que no has salido en todo el finde preparándola, jjajaja
ResponEliminaBss
Així amb aquesta salsa es com les mengem a casa!!! Fantàstica foto!!! jaja
ResponEliminaes genial!!! Mira que me gusta vuestro grupo, jajaja. Pues fijate que nunca se me ha ocurrido ponerle salsa a unas olivas, jajaja
ResponEliminaFeliz Día de los Inocentes wapa!!! Besos. Paula
Eri la salsa ha de ser picant o pot ser sense picar....ja.ja.ja m'encanta la foto!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Comienzo la ronda con una sonrisa, una manera genial de presentar unas olivas. Feliz dia de los inocentes!
ResponEliminaAna
Aqueste olives amb un vermout ........... m'anirien molt bé i repte aconseguit ......m'has arrencat un somriure ........vaig a pels altres sonriures:
ResponEliminapetons
Eri,
ResponEliminaahir vaig estar mirant els blogs dels teus companys i em va fer molta gràcia la juguesca que heu pensat. Una bona amistat virtual. Sí senyora!
Aprofito per a dir-te que estic preparant una trobada blogaire a Tarragona per a día 22 de febrer. T'hi apuntes? Aviat ho publicaré al blog.
Una abraçada,
Nani
ja ja ja! He pensat, quina recepta més fàcil! :)
ResponEliminaGenial, m'encanta el bon humor! :)