Una trufa ja es deliciosa per si sola, però si li donem el toc àcid del
maracuià... Irresistibles!
Ingredients:
200 grams de xocolata Nestlé Postres
200 ml de nata per muntar
40 de mantega
3 c/s de pasta de fruita de la passió
Cacau pur en pols per arrebossar
Preparació:
Posar la nata a escalfar i quan arrenqui a bullir, retirar el cassó i
afegir la xocolata trossejada. Deixar un minut i remenar fins que es dissolgui.
Afegir la mantega i la fruita de la passió i tornar a remenar fins que quedi incorporada.
Tapar a pell amb film i deixar a la nevera unes hores per que agafi
consistència.
Treure i fer boles amb les mans. Deixar una estona més a la nevera i
després arrebossar amb el cacau en pols.
Que bien me vendría ahora una, justo después del café.
ResponEliminaBlanca de JUEGO DE SABORES
Segur que estas bonissimes...
ResponEliminaPero el que es segur que l'estona que vam passar comprarnt la bombonera...va ser la bomba jajaja
Un petonet
Se hace la boca agua, qué ricas!! Un abrazo y feliz fin de semana, Clara.
ResponEliminammm quina delícia!!! La combinació de la xocolata i el maracuià és d'allò més bona i, a més, aquestes trufes tenen un aspecte d'allò més tentador, t'han quedat genial!!
ResponEliminaPetonets!!
Eri, esta combinacion es lo mas de lo mas...seguro.
ResponEliminaTodavia me acuerdo del maravilloso pastel de choco y maracuya que hiciste para Miquel... eres una artista
Bss
I tant!! són deliciosa de tota i amb tota mena de combinacions.
ResponEliminaestas trufas bajo llave que no se escape ni una
ResponEliminaPeto
uiii quina fila Eri!!! m'encanta la xocolata i amb aquestes trufes m'acabo d'enamorar!! Amb el toc del maracuià han de quedar ben bones i diferents!!
ResponEliminaAixí de fàcils ???? han d´estar bonississsimmes..... petons,
ResponEliminaNo he gastat mai aquest tipus de pasta de fruita, ja tinc ganes de provar-les perquè són molt pràctiques.
ResponEliminaUnes trufes perfectes de cara el Nadal!
Segur que m'agradan amb aquest contrast de la xocolata i el maracuià.
ResponEliminaPetons.
Una proposa que suma sabors forts i contrastats i que de ben segur ens transporten al més enllà!
ResponElimina