divendres, 29 de novembre de 2013

Trufes de xocolata i maracuià


Una trufa ja es deliciosa per si sola, però si li donem el toc àcid del maracuià... Irresistibles!


Ingredients:
200 grams de xocolata Nestlé Postres
200 ml de nata per muntar
40 de mantega
3 c/s de pasta de fruita de la passió
Cacau pur en pols per arrebossar

Preparació:
Posar la nata a escalfar i quan arrenqui a bullir, retirar el cassó i afegir la xocolata trossejada. Deixar un minut i remenar fins que es dissolgui.

Afegir la mantega i la fruita de la passió i tornar a remenar fins que quedi incorporada.
Tapar a pell amb film i deixar a la nevera unes hores per que agafi consistència.

Treure i fer boles amb les mans. Deixar una estona més a la nevera i després arrebossar amb el cacau en pols.

12 comentaris:

  1. Que bien me vendría ahora una, justo después del café.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Segur que estas bonissimes...
    Pero el que es segur que l'estona que vam passar comprarnt la bombonera...va ser la bomba jajaja
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Se hace la boca agua, qué ricas!! Un abrazo y feliz fin de semana, Clara.

    ResponElimina
  4. mmm quina delícia!!! La combinació de la xocolata i el maracuià és d'allò més bona i, a més, aquestes trufes tenen un aspecte d'allò més tentador, t'han quedat genial!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  5. Eri, esta combinacion es lo mas de lo mas...seguro.
    Todavia me acuerdo del maravilloso pastel de choco y maracuya que hiciste para Miquel... eres una artista
    Bss

    ResponElimina
  6. I tant!! són deliciosa de tota i amb tota mena de combinacions.

    ResponElimina
  7. estas trufas bajo llave que no se escape ni una
    Peto

    ResponElimina
  8. uiii quina fila Eri!!! m'encanta la xocolata i amb aquestes trufes m'acabo d'enamorar!! Amb el toc del maracuià han de quedar ben bones i diferents!!

    ResponElimina
  9. Així de fàcils ???? han d´estar bonississsimmes..... petons,

    ResponElimina
  10. No he gastat mai aquest tipus de pasta de fruita, ja tinc ganes de provar-les perquè són molt pràctiques.
    Unes trufes perfectes de cara el Nadal!

    ResponElimina
  11. Segur que m'agradan amb aquest contrast de la xocolata i el maracuià.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Una proposa que suma sabors forts i contrastats i que de ben segur ens transporten al més enllà!

    ResponElimina