Encara que porti coliflor, el seu sabor és molt suau i contrasta molt bé amb el cruixent de cansalada i el sucre. Un aperitiu que segur sorprendrà als vostres convidats per Nadal!
250 grams de coliflor
100 ml de nata per muntar
Sal i pebre
Cansalada
Allioli
Preparació:
Bullir la coliflor amb aigua i una mica de sal. Colar i triturar amb la
nata. Afegir pebre i rectificar de sal si cal. Deixar refredar i posar a la
nevera un parell d’hores fins que agafi consistència.
Posar la cansalada entre dos papers de forn i entre dues safates. Coure al forn uns entre 20’ i 25 minuts fins que quedin totalment cruixent. Retirar, posar a sobre d’un paper de cuina i després damunt d’una reixeta fins que es refredi. Tallar a trossos petits.
Fer una “quenelle” amb la crema de coliflor i posar a la cullera. Posar a sobre una cullera petita de all i oli i al damunt una mica de sucre. Amb el bufador gratinar. Afegir uns trossos del cruixent de cansalada i servir immediatament.
Ostres nena, al final m'obligareu a ser veïna vostra ja,ja,ja
ResponEliminaPetonets maca
Nena aixi fins i tot jo menjo coliflor...
ResponEliminaun petonet
M'encanta com a pica-pica. Senzill i sorprenent. Petons!
ResponEliminaAna
Aquest és un d'aquells aperitius que si el poses a taula per Nadal triomfa segur. Bona proposta, Eri! Petons
ResponEliminaUna manera atractiva per tastar la coliflor per aquells que no som amants d´ella...com jo.
ResponEliminaMuy buena cucharilla, es verdad que de esta manera no podemos negarnos a comer coliflor. Bss.
ResponEliminaasi hasta el que no le gusta la coliflor le encantara de esta manera,muy original Eri,muy bien
ResponEliminaPeto
m'agrada este aperitiu el veig facil i molt original.
ResponEliminaUn abraç
Un aperitiu ben sorprenent. A mi m'encanta la coliflor aixi que... L'hauré de tastar!
ResponEliminaEs veu deliciós, i aquest cruixent... Mmm...
Un petonet!
Així a qui no li agrada la coliflor Ummm
ResponEliminaPetons
Fantàstica proposta a tenir en compte de cara el Nadal...
ResponEliminaI presentat en cullera queda molt elegant.
Un bocado delicioso. Besos
ResponEliminaAl llegir el títol sorpren una mica, però a mida que vas llegin els ingredients i la preparació cada cop convenç més.
ResponEliminaEs molt original!
Petons.
L'allioli dolç m'agrada molt i de ben segur que amaga aquell sabor tant especial de la coliflor. La proposta és molt original.
ResponElimina