Prendre una
xocolata calenta en cap de setmana, em fa sentir que ja ens acostem al Nadal...
Si l'acompanyem amb un pa de fruites, és un esmorzar perfecte per combatre el
fred!
Ingredients pel pa de fruites:
500 grams de farina de força
25 grams de llevat fresc
280 ml de llet
30 grams de sucre
1 c/c de sal
150 grams de fruita
deshidratada
Pel topping:
Sucre i essència de vainilla
1 ou
Ingredients per a la xocolata a la tassa:
250 grams de xocolata negre Nestlé Postres
500 ml de llet sencera
1 branca de canyella
1 anís estrellat
Preparació del pa:
Posar en la
cubeta els ingredients en el següent ordre: llet, llevat, farina, sal i sucre. Posar
el programa d’amassar i llevar. Afegir la fruita a meitat del procés d'amassar.
Finalitzat el
procés, donar forma de pa allargat, unes 4-5 peces. Fer 3 o 4 talls i deixar
llevar de nou tapat amb un drap, sobre la safata que anirà al forn amb paper
vegetal, fins que doblin el volum.
Pintar amb ou
batut. Barrejar el sucre amb unes gotes d'essència de vainilla (si cal, afegir
unes gotes d'aigua). Repartir pels pans.
Coure al forn
pre escalfat a 200º uns 30' aproximadament. Retirar i deixar refredar al damunt
d'una reixeta.
Preparació de
la xocolata:
Posar a bullir la llet amb les espècies. Afegir la
xocolata trossejada i remenar constantment fins que la xocolata es dissolgui.
Deixar que arrenqui a bullir i retirar del foc. Treure la canyella i colar
pressionat l'anís per a que desprengui el seu aroma. Servir molt calent.
Font recepta
xocolata a la tassa: Chocolate Nestlé Postres
Totalment d'acord, és un esmorzar de diumenge que ja fa pensar en nadal... sensacional i molt bo!
ResponEliminaQue delicia Eri, ayer comi yo chocolate para desayunar, pero me faltó este rico pan.
ResponElimina@esa taza ..ejemmm ejemmm
Bss
Es quasi l'hora de berenar i una xocolata calenta amb aquest pa de fruites em vindría molt bé. Qué bo tot!
ResponEliminaPetons.
Home...a mi la xoco calenta em fa pensar en...que és un dia de festa! No t´acontentes només amb la xoco eh?
ResponEliminaEri quin esmorzar de luxe, virtualment el vaig poder tastar...pero em quedo amb el mati que vam pasar juntes ahir a lo pretty woman comprant motllos...
ResponEliminavaig a fer muffins
petonets
Ja pot fer fred, ja! Que amb la teva recepta ens agafarà preparats!! Boníssima combinació. Petons
ResponEliminaA mi d'aquestes masses el que em fa mandra és esperar els llevats i mira que m'agradan, però.... sóc una impacient.
ResponEliminaEl xocolata em sembla una combinació d'alló més sugerent
Muas!
Qué desayuno o merienda tan delicioso, me encanta, yo al chocolate a la taza le echo jengibre molido y canela, lo probaré con el anís, qué rico. Besos
ResponEliminaAvui he trobat a la despensa per fer xocolata calenta, caxis que em falta aquest pa tan bo. La tassa em sona...jiji!!!! Petonets
ResponEliminaes un desayuno muy bueno ahora con el frio, en verano me lo pensaria pero ahora apetece mucho.
ResponEliminapeto
Aquest blog ja fa olor nadalenc... Ens anem ambientant i agafant gana amb aquestes gurmenderies! Un molt bon pa.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Un esmorzar d'aquells que pot acabar fent mal perquè no hi ha manera de para d'endrapar.
ResponElimina