dimecres, 13 de novembre de 2013

Pinxo de paté de botifarra, figues i parmesà


Un pinxo amb una sorpresa de sabors extraordinari. Gràcies a la Tere, que em va regalar un pot de "Paté de morcilla de Cazorla" increïblement deliciós i molt combinable amb altres ingredients.

Ingredients:
Llesques de pa
Figues
Melmelada de figues. Recepta aquí
Paté
Formatge parmesà

Preparació:
Torrar les llesques de pa. Untar amb el paté.
Rentar i taller les figues a làmines fines.
Posar 1/2 cullerada petita de melmelada. Al damunt un tall de  figa i per acabar ratllar una mica de formatge parmesà per sobre.

12 comentaris:

  1. y bocado delicioso sin lugar a dudas¡¡
    peto

    ResponElimina
  2. És una tapa o entrant sorprenent. En prenc nota!
    Marta

    ResponElimina
  3. menuda combinación de sabores, qué rico!! BSS.

    ResponElimina
  4. Quan he vist la foto al Facebook ja he pensat que era un pintxo molt bo, i es que aquestes combinacions de sabors m'agraden.
    Petons.

    ResponElimina
  5. no havia vist mai paté de morcilla........segur que és un gust per el paladar

    ResponElimina
  6. que pinta!!! seguro que está buenísimo. Petons

    ResponElimina
  7. Qué rica tapa, me encantan los toques dulces
    Besos

    ResponElimina
  8. Ummmmmmmm que pinta mas rica tiene, espero que te gustara, besitos y me lo llevo a mi facebook.

    ResponElimina
  9. Leer morcilla y me acuerdo de la que comimos con cebolla y un rico vino en muyyyy buena compañia y muchas risas!! seguro que esta igual de rica
    Bss

    ResponElimina
  10. No quiero pensar cuánto sabor puede aportar este maravilloso pinxo

    Abrazos

    ResponElimina
  11. De seguida li has tret profit a la melmelada de figues! un pinxo per babejar.

    ResponElimina
  12. Com et cuiden Eri!!! Quin gran regal que et va fer la Tere. Petonets

    ResponElimina