Per
esmorzar, berenar o per donar-nos un petit caprici a qualsevol hora del dia.
Ingredients:
300
grams de moniato cuit
200 gram
de farina de rebosteria
2 ous M
100
grams de sucre morè
100
grams d'oli de girasol
100
grams de llet
10
beines de cardamom
Sucre
Preparació:
Embolicar els moniatos amb paper d'alumini i coure al forn pre escalfat a 200º
uns 50 minuts fins que estiguin cuits. Pelar i reservar.
Posar la llet a escalfar amb les llavors del cardamom picades en un morter.
Quan arrenqui a bullir, retirar i deixar a temperatura ambient. Afegir els
moniatos i triturar.
Batre els ous amb el sucre. Afegir la
barreja de llet i moniato i l'oli i tornar a batre. Afegir la farina i
batre fins deixar una massa fina i homogènia. Posar dins dels càpsules i
posar-hi una mica de sucre pel damunt.
Coure uns 20-25' amb el forn pre escalfat a 200º. Comprovar que estiguin
fets punxant amb una broqueta de fusta. Deixar refredar al damunt d'una reixeta.
vecina que buena combinacion,guardame que vengo ya¡¡
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Ja som dos!!!!! Petonets i bon cds
ResponEliminaYo tambien voy ehhhhh!!!
ResponEliminaBss
M'agraden les versions minis. Una bona combinació de sabors amb el punt cítric del cardamom.
ResponEliminaPetons.
Molt temptadors aquest mini cakes. Senzills i bons
ResponEliminaUna presentació molt elegant
salutacions
Qué ricos, me encanta el cardamomo en las masas, quedan preciosos en esos moldes, yo los compré iguales en Bilbao
ResponEliminaBesos
Els trobo relament originals, amb dos ingredients que m'encanten.
ResponEliminaAra mateix en menjaria un parell per esmorzar :)
Hacía mucho que no te visitaba y ahora que vengo me obsequias con esta delicia tan otoñal. Qué monada de cakes.
ResponEliminaBss
Em ve la flaire! un puntàs la pressa de xoco.
ResponEliminaMolt bons estos cakes, el moniato fa un pastissos bonissims.
ResponEliminaTrobe que és una recepta deliciosa. Me l'apunte a la meua llista de pendents!! (Al pas que vaig, tindré pendents fins a l'any 3000!!) Salutacions
ResponEliminaQuina bona pinta que fan! No he cuinat mai amb moniatos... Deu quedar un dolcet molt suau i gustós, oi?
ResponEliminaMarta
Uau, quina pintassa! Fa goig veure tantes receptes diferents de moniatos! entre tots aconseguirem fer-lo entrar a la cuina no només per ser fet al forn! petons
ResponEliminaPel que sigui Eri... com be dius mossegada celestial
ResponEliminaMuas
Fantásticos bizcochitos, mira que me gusta el boniato. Besos
ResponElimina