No
m'agraden massa el flams però volia participar a Memòries d'una cuinera que aquest mes va de flams. Després
d'algunes proves, em quedo amb aquesta! M'has sorprès molt gratament com ha
quedat amb la remolatxa, un ingredient que no utilitzo massa a la meva cuina i
que a partir d'ara utilitzaré més. Que us de dir del toc dolç i tan subtil que
li dona la llet condensada...
Ingredients per a 4-6 flams:
100
grams de remolatxa cuita
75 grams
de llet condensada Nestlé - La Lechera
200 ml
de nata per muntar
2 ous L
Preparació:
Triturar
la remolatxa i afegir la llet condensada i batre els ous. Posar la nata a
escalfar i quan arrenqui a bullir, retirar el cassó i afegir-la als ous sense
parar de remenar. Afegir la mescla de llet condensada i remolatxa i barrejar de
nou.
Pintar
els motllos amb mantega i abocar la mescla. Coure al forn pre escalfat a 180º
al bany maria uns 40-45 minuts. Comprovar que estiguin fets punxant amb una
broqueta de fusta. Deixar refredar, guardar a la nevera i desemmotllar.
Eri, estas que te sales!!!! que facil y rico que debe estar!!
ResponEliminaBss
Les poques vegades que he utilitzat la remolatxa a la cuian també ens ha sorprès positivament.
ResponEliminaT'ha quedat amb un color rosat preciós!
òndia, quin flam més original, Eri! A mi sí que m'agrada cuinar amb remolatxa, però sempre l'acabo fent servir en plats salats. Intentaré fer el teu flam, a veure si ens agrada!! Petons
ResponEliminaanda que original y que color mas bonito que queda
ResponEliminapeto
Pues viendo el resultado ya te puedes hacer seguidora del flan, impresionante y original. Besos!
ResponEliminaAna
Originalíssim! amb la llet condensada deu quedar amb un punt de dolçor deliciós.
ResponEliminaQue original Eri!!! I amb aquest color, una preciositat que entra pels ulls.
ResponEliminaPetonets bonica
Jo aquest cap de semana vaig fer risotto, pq de remolatxes en tinc unes quantes i en alguna tarde d aquesta setmana cauràn aquests flams... gasto la remo i la llet condensada, ;). Ja t'explicaré com quedan
ResponEliminaMuas
M'agrada moltíssim el color de la remolatxa! Més original impossible, quin contrast de gustos.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Per mi també es molt nova la remolatxa, però aquest any ja he fet unes quantes receptes que encara tinc de pujar al bloc.
ResponEliminaUn flam molt bo am llet condensada i amb un color preciós, el que li dona la remolatxa.
Petons.
ostres nena! sort que no t'agraden els flams. Has fet una recepta espectacular!!! Un milió de gràcies guapa. Molts petonets
ResponElimina