Per avui
un plat amb ingredients de tardor, que s'han d'aprofitar al màxim els productes
de temporada.
Ingredients:
1 quilo
de conill tallat a trossos
250 grams
de castanyes
300 grams
de moniato
100
grams de camagrocs
Sal
1 anís
estrellat
0,5 cm
de branca de vainilla
1 fulla de llorer
Oli
d'oliva extra verge Bon Preu
1
pastanaga
1 ceba
150 ml
de conyac
Brou
suau de pollastre
Preparació:
Fer un tall a les castanyes i coure-les en aigua bullin uns 10 minuts
aproximadament. Escorre-les i pelar-les, també la pell interior. Reservar.
Pelar el moniato i tallar-lo a daus petits. Tallar la pastanaga a rodanxes
i picar la ceba.
Rentar i assecar bé el conill amb paper de cuina. Reservar.
Sofregir el moniato amb una mica d'oli en una cassola, retirar posar al
damunt d'un paper de cuina.
En l'oli sobrant (si cal afegir una mica més) afegir el conill i deixar
coure, donant la volta als trossos fins que quedin daurats. Retirar i posar a
sobre de paper absorbent.
Afegir a la cassola la pastanaga, ceba, anís estrellat, llorer i vainilla.
Deixar coure uns minuts, tot remenant i vigilant que no es cremi.
Afegir el conill i conyac i deixar evaporar el conyac. Afegir les castanyes
i el brou de pollastre, només fins a cobrir el conill. Tapar i deixar coure uns
30 minuts i anar remenant de tant en tant. Afegir la sal, el moniato i els
camagrocs i deixar coure 10 minuts més. Si cal, anar afegint més brou i
rectificar de sal.
Boníssim, Eri! L'he trobat un plat molt de l'estil que faria jo... en prenc nota i miraré d'adaptar la recepta. El conill m'encanta. La foto és una preciositat!
ResponEliminaMare meva quina cassola... ja et vaig dir q ahir vaig menjar conill pero res q a veure amb aixo
ResponEliminaUn petonet
Amb tots aquets ingrefients que porta, per forca a de sotir bonisim.
ResponEliminaPetons
Ja ho pots ben dir tot un bon manat d'ingredients de la tardor
ResponEliminaMuas
viva el otoño en tu casa¡¡,un guiso tremendo y bien sano¡¡
ResponEliminaPeto
Debería ser otoño todo el año para disfrutar de platos así de buenos.
ResponEliminaBesos
El conill guisat m’agrada molt i amb aquest acompanyaments tota una delícia i de tardor tardor.
ResponEliminaPetons
M he llegit amb deteniment els ingredients...no ha faltat el conyac! el conyac és al conill com el conill és al conyac...a casa meva sempre! Molt bona amalgama amb la resta. Em ve salivera només veure aquesta foto tan bonica.
ResponEliminaHola guapa!
ResponEliminaUna entrada divina!
Una abraçada
Elen, a mi m'hauràs de canviar el conill per pollastre i llavors em menjaré el plat sencer.
ResponEliminaPetons.
Pero que pasada Eri, que bien que hayas vuelto a subir recetas, son impresionantes!!
ResponEliminaBss