Estimat amic
Miquel, avui, a més de ser el Mestre, també vull dedicar-te aquesta recepta
teva com amic.
Et desitjo que en
el dia d’avui hagis passat uns moments agradables, divertits i entranyables. I que
els recordis sempre, amb la mateixa estimació que nosaltres et tenim i que hem
volgut transmetre’t avui.Moltes felicitats pel teu aniversari Mestre, encara que amb una miqueta de retard. Però això és el que té un dia de sorpreses!
Si voleu una recepta de luxe, no deixeu de
provar aquests Canelons d’escamarlans, bolets i crema de foie del Miquel
Ingredients
6 plaques de canelons12 escamarlans
1 pot de bolets variats (180g pes net)
½ ceba i un dent d’all
½ c/p farigola
Sal i pebre
Oli d’oliva
Per a la crema de
foie:
100g de foie50ml de nata per cuinar
50ml de brou de pollastre
1 rovell d’ou
½ c/p de farina de panís
Sal
Elaboració:
o
Coure les planxes de canelons
segons les intruccions.
o Netejar i pelar els escamarlans i taller en daus petits i reservar.
Escórrer els bolets i tallar de la mateixa mida que els escamarlans.
o Picar la ceba i l’all sofregir. En una altre paella, posem una mica
d’oli i saltar els bolets. Quan estigui el sofregit de la ceba i l’all, afegim
els bolets, els escamarlans, la farigola i ho saltem uns minuts afegint la sal
i el pebre.
o Piquem una mica en una trituradora per que quedi tot igual. Ho posem
dins d’una màniga pastissera i farcim els canelons que els tindrem al damunt
d’un drap de cuina sec. Disposem els canelons en una font apte pel forn.
o Preparem la salsa:
o Posem la nata i el brou a bullir i barregem amb la farina de panís.
Remoure bé i afegir el foie i el rovell. Deixem uns minuts al foc sense para de
remenar, per que espesseixi una mica però sense que arrenqui a bullir.
o
Posem la salsa pel damunts dels
canelons i ho gratinem al forn. Servim calent.
Amb un bon mestre i una bona al.lumna el resultat es espectacular.
ResponEliminaPetons.
Me parece genial esto que organiza Miguel, quedó maravilloso el libro y esta receta estñá digna de Dioses!
ResponEliminaCariños de Chile
Espacio Culinario
Eri, ha sido estupendo compartir con vosotros este regalo para Miquel, me ha gustado mucho. Besos.
ResponEliminaUna felicitació preciosa, Eri, i una recepta boníssima!! Petons
ResponEliminaUna recepta de luxe!
ResponEliminaTienen que estar deliciosos, qué relleno, perfecto. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaLe habéis hecho una felicitación muy bonita, es emocionante. Besos
ResponEliminaVecinaaaa!!! quin dia de nervis...ja esta i ara que??? que fem jajaja
ResponEliminaHa sigut un día rodo.
Un petonet
Menuda receta que le has dedicado al mestre!!!!!!!!! espero que lo hayáis pasado de lujo, aunque eso seguro, me ha encantado el participar en este homenaje, mil besazos guapa.
ResponEliminaQue canelones tan absolutamente deliciosos, Elena, los has bordado, como todo lo que haces, te felicito!!
ResponEliminaFue estupendo ser compis en la sorpresa a Miguel.
un besazo!
Una magnifica receta de canelones y un gran detalle la felicitación a Miquel.
ResponEliminaPetons.
Puedo prometer, y prometo, que estos canelones son de lo mejorcito que he comido en tiempo en cuestión de canelones, aunque también tengo que reconocer que soy una fan total de los canelones en general. Así que ver tu receta no me permite otra cosa diferente que no sea deleitarme.
ResponEliminaLo hemos disfrutado, eh. Y todo por Miquel. ¡Qué gran idea!
Saludos.
Hija mía pedazo de canelones has hecho, con estos ingredientes tienen que estar buenos por fuerza y si además están cocinados por ti...garantía de exito.
ResponEliminaUn besazo.
Que buenos tienen que estar estos canelones y todo un detallazo para Miquel. Besos
ResponEliminaEri, por fin te he conocido¡, genial!!! cuantos momentos buenos hemos pasado,,, Te felicito otra vez por la tarta, riquisima y espectacular presentacion
ResponEliminaHasta la proxima
Bss
Quin munt de sorpreses li heu fet passar al Miquel, i és que per lo poc que el conec ja es veu que és un encant!
ResponEliminaUns canelons de luxe!
Petonets
Sandra
Hola pastissera crak!!! si senyor, quin postre hem menjat avuí i quins canalons del mestre mes bons!!! petonets i fins aviat!!!
ResponEliminaHay Eri ya no se que mas decirte,esta noche estoy destrozado de las emociones vividas hoy,sois geniales y decirte que Maribel le ha encantado la tarta y me la ha pedido para el domingo en la fiesta familiar,asi que el viernes me toca preparada,me va a ser imposible superar a la tuya.
ResponEliminamucchas gracias por todo Eri
un peto
Una canelons de luxe per una celebració com aquesta. Petons!
ResponEliminaAna
Buenísima la receta y maravilloso el regalo que le habéis hecho a Miguel. Tengo que probar estos canelones. Muchas gracias.
ResponEliminaUna receta que te ha quedado de lujo para una persona que también es un lujo conocer. Besos
ResponEliminaUna recepta molt "apetitosa", tenen un aspecte boníssim!
ResponEliminaMarta
Uns bons canalons per a un bon company blocaire
ResponEliminaPetons
Fantàstica proposta.
ResponEliminaAra bé, en a mi em sobre el foie. Sense el foie me'n podria menjar uns quants. És com si el pogués olorar!
que bons els canelons que has preparat i la festa de l aniversari del Miquel...impressionant.
ResponEliminaPetons
Hola Eri, qué pinta tan rica tienen tus canelones. Llevo días queriendo pasar a visitarte pero se me acaban las horas y no llego. Hoy me he propuesto no acostarme sin hacerlo. Ha sido un placer participar en el homenaje de Miquel, creo que no se le va a olvidar jamás. Está feliz como una perdiz :)
ResponEliminaBss !!!
Está claro que hay canelones y canelones... estos, con el relleno que has escogido, son unos canelones diez, que seguro que le habrán encantado
ResponEliminaAbrazos y buena semana
Miquel tiene unas recetas de canelones buenísimas y a ti te han quedado impresionantes.
ResponEliminaSaludos
Te han quedado geniales estos canelones, claro que viniendo del Mestre, como no van a quedar bien.
ResponEliminaMil besos
Qiuna bona pinta tenen aquests canelons!! Estic segura que hauran volat!
ResponEliminaM'apunto la recepta! :D
Molts petons ^^
Mare meva quin bona pinta! Felicitats!
ResponEliminaBufffs!!! Quina combinació més deliciosa!!! Quin dia dius que haig de venir a dinar a cas teva???
ResponEliminaEts una crack!!
Petonets guapa
Anуbody who іѕ prepаred to get а effectively-toned
ResponEliminastomach сan uѕe this belt.
my ωeb page; websites
Also see my web page - prnewswire.com
The only isѕue to do ϳuѕt before selеcting up any brаnd, іs to completely investigation it and seek the adviсe οf a
ResponEliminaspecіalist.
Also visit my site trilastin review
Third, distributors aгe ѕο confident іn its
ResponEliminaabilitiеs that thеy offег сash baсk guaranteеs for peгsons
who try it οut.
Lοok іnto my blоg ... www.palsra.com
Thе belt peгforms to tighten your muscles by cоntrаctіng
ResponEliminathem, and then relaxing them, anԁ then repeating the motion, and
it tаrgеts all the musсleѕ in your
abdοminаl section.
Feel free to vіsit my blog post - http://mx5ireland.com
quina combinació el foie i els escamarlans. No se m'hagués ocorregut mai! Menjar triumfador per un dia de festa. Si senyor.
ResponEliminaJo l'última remesa de canelons els he fet amb unes sobres de bacallà:
http://operacionfartumbi.blogspot.com.es/2013/09/canelones-de-bacalao-y-gambas.html