dimecres, 23 de gener del 2013

Canelons d’escamarlans, bolets i crema de foie





Estimat amic Miquel, avui, a més de ser el Mestre, també vull dedicar-te aquesta recepta teva com amic.
Et desitjo que en el dia d’avui hagis passat uns moments agradables, divertits i entranyables. I que els recordis sempre, amb la mateixa estimació que nosaltres et tenim i que hem volgut transmetre’t avui.

Moltes felicitats pel teu aniversari Mestre, encara que amb una miqueta de retard. Però això és el que té  un dia de sorpreses!

Si voleu una recepta de luxe, no deixeu de provar aquests Canelons d’escamarlans, bolets i crema de foie del Miquel

Ingredients
6 plaques de canelons
12 escamarlans
1 pot de bolets variats (180g pes net)
½ ceba i un dent d’all
½ c/p farigola
Sal i pebre
Oli d’oliva

Per a la crema de foie:
100g de foie
50ml de nata per cuinar
50ml de brou de pollastre
1 rovell d’ou
½ c/p de farina de panís
Sal

Elaboració:

o   Coure les planxes de canelons segons les intruccions.

o   Netejar i pelar els escamarlans i taller en daus petits i reservar. Escórrer els bolets i tallar de la mateixa mida que els escamarlans.

o   Picar la ceba i l’all sofregir. En una altre paella, posem una mica d’oli i saltar els bolets. Quan estigui el sofregit de la ceba i l’all, afegim els bolets, els escamarlans, la farigola i ho saltem uns minuts afegint la sal i el pebre.

o   Piquem una mica en una trituradora per que quedi tot igual. Ho posem dins d’una màniga pastissera i farcim els canelons que els tindrem al damunt d’un drap de cuina sec. Disposem els canelons en una font apte pel forn.

o   Preparem la salsa:

o   Posem la nata i el brou a bullir i barregem amb la farina de panís. Remoure bé i afegir el foie i el rovell. Deixem uns minuts al foc sense para de remenar, per que espesseixi una mica però sense que arrenqui a bullir.

o   Posem la salsa pel damunts dels canelons i ho gratinem al forn. Servim calent.

37 comentaris:

  1. Amb un bon mestre i una bona al.lumna el resultat es espectacular.
    Petons.

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  2. Me parece genial esto que organiza Miguel, quedó maravilloso el libro y esta receta estñá digna de Dioses!
    Cariños de Chile
    Espacio Culinario

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  3. Eri, ha sido estupendo compartir con vosotros este regalo para Miquel, me ha gustado mucho. Besos.

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  4. Una felicitació preciosa, Eri, i una recepta boníssima!! Petons

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  5. Tienen que estar deliciosos, qué relleno, perfecto. Un abrazo, Clara.

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  6. Le habéis hecho una felicitación muy bonita, es emocionante. Besos

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  7. Vecinaaaa!!! quin dia de nervis...ja esta i ara que??? que fem jajaja
    Ha sigut un día rodo.

    Un petonet

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  8. Menuda receta que le has dedicado al mestre!!!!!!!!! espero que lo hayáis pasado de lujo, aunque eso seguro, me ha encantado el participar en este homenaje, mil besazos guapa.

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  9. Que canelones tan absolutamente deliciosos, Elena, los has bordado, como todo lo que haces, te felicito!!

    Fue estupendo ser compis en la sorpresa a Miguel.

    un besazo!

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  10. Una magnifica receta de canelones y un gran detalle la felicitación a Miquel.
    Petons.

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  11. Puedo prometer, y prometo, que estos canelones son de lo mejorcito que he comido en tiempo en cuestión de canelones, aunque también tengo que reconocer que soy una fan total de los canelones en general. Así que ver tu receta no me permite otra cosa diferente que no sea deleitarme.

    Lo hemos disfrutado, eh. Y todo por Miquel. ¡Qué gran idea!

    Saludos.

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  12. Hija mía pedazo de canelones has hecho, con estos ingredientes tienen que estar buenos por fuerza y si además están cocinados por ti...garantía de exito.
    Un besazo.

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  13. Que buenos tienen que estar estos canelones y todo un detallazo para Miquel. Besos

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  14. Eri, por fin te he conocido¡, genial!!! cuantos momentos buenos hemos pasado,,, Te felicito otra vez por la tarta, riquisima y espectacular presentacion
    Hasta la proxima
    Bss

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  15. Quin munt de sorpreses li heu fet passar al Miquel, i és que per lo poc que el conec ja es veu que és un encant!
    Uns canelons de luxe!
    Petonets
    Sandra

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  16. Hola pastissera crak!!! si senyor, quin postre hem menjat avuí i quins canalons del mestre mes bons!!! petonets i fins aviat!!!

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  17. Hay Eri ya no se que mas decirte,esta noche estoy destrozado de las emociones vividas hoy,sois geniales y decirte que Maribel le ha encantado la tarta y me la ha pedido para el domingo en la fiesta familiar,asi que el viernes me toca preparada,me va a ser imposible superar a la tuya.
    mucchas gracias por todo Eri
    un peto

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  18. Una canelons de luxe per una celebració com aquesta. Petons!

    Ana

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  19. Buenísima la receta y maravilloso el regalo que le habéis hecho a Miguel. Tengo que probar estos canelones. Muchas gracias.

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  20. Una receta que te ha quedado de lujo para una persona que también es un lujo conocer. Besos

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  21. Una recepta molt "apetitosa", tenen un aspecte boníssim!
    Marta

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  22. Uns bons canalons per a un bon company blocaire
    Petons

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  23. Fantàstica proposta.

    Ara bé, en a mi em sobre el foie. Sense el foie me'n podria menjar uns quants. És com si el pogués olorar!

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  24. que bons els canelons que has preparat i la festa de l aniversari del Miquel...impressionant.
    Petons

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  25. Hola Eri, qué pinta tan rica tienen tus canelones. Llevo días queriendo pasar a visitarte pero se me acaban las horas y no llego. Hoy me he propuesto no acostarme sin hacerlo. Ha sido un placer participar en el homenaje de Miquel, creo que no se le va a olvidar jamás. Está feliz como una perdiz :)

    Bss !!!

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  26. Está claro que hay canelones y canelones... estos, con el relleno que has escogido, son unos canelones diez, que seguro que le habrán encantado

    Abrazos y buena semana

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  27. Miquel tiene unas recetas de canelones buenísimas y a ti te han quedado impresionantes.
    Saludos

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  28. Te han quedado geniales estos canelones, claro que viniendo del Mestre, como no van a quedar bien.
    Mil besos

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  29. Qiuna bona pinta tenen aquests canelons!! Estic segura que hauran volat!
    M'apunto la recepta! :D

    Molts petons ^^

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  30. Mare meva quin bona pinta! Felicitats!

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  31. Bufffs!!! Quina combinació més deliciosa!!! Quin dia dius que haig de venir a dinar a cas teva???
    Ets una crack!!
    Petonets guapa

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  36. quina combinació el foie i els escamarlans. No se m'hagués ocorregut mai! Menjar triumfador per un dia de festa. Si senyor.
    Jo l'última remesa de canelons els he fet amb unes sobres de bacallà:

    http://operacionfartumbi.blogspot.com.es/2013/09/canelones-de-bacalao-y-gambas.html

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