Una recepta del Pep Nogué que em va encantar. Pot
servir com aperitiu o entrant per aquests dies de festa.
Espero que us
agradi!
Ingredients per a 4 persones:
1kg de tomàquet pelat de llauna ecològic*Aigua mineral
Unes gotes de “tabasco”
Unes gotes de salsa Worcestershire
1 raig de Vodka
Sal i pebre blanc
Una llesca de pa de motllo
1 dl d’oli d’oliva extra verge extra
El suc de mitja llimona
200g de troncs d’api
8 llagostins cuits
*Ha de ser de llauna, natural no queda igual de bé.
Preparació:
- Agafeu els troncs d’api i talleu-los a tires de
20 cm de gruix. Peleu-los i poseu-los en aigua i gel per què quedin
cruixents.
- En un pot alt i estret, poseu-hi els tomàquets,
unes gotes de “tabasco”, unes gotes de salsa Worcestershire, un petit raig
de vodka, sal, pebre blanca acabat de moldre, l’oli d’oliva, una molla de
pa remullada amb aigua i el suc de mitja llimona. Tritureu que quedi ben
fi i aneu afegint un xic d’aigua fins la consistència desitjada. La
quantitat d’aigua li donarà més la consistència de sopa que de beguda.
- Rectifiqueu de sal i passeu per un colador xinès.
- Peleu els llagostins i la meitat talleu-los a
rodelles.
- Serviu la sopa amb els entrebancs de llagostins i
punxeu un amb una broqueta. Jo no he posat l’api per que no m’agrada.
Bon profit!
Hola guapa, segur que és molt bo i la presentació de luxe. Petons
ResponEliminaUna sopa de lo más original, perfecta para sorprender a nuestros invitados.
ResponEliminaUn besito desde Las Palmas.
És boníssima, a mi també m'agrada molt i a l'estiu ben fresqueta entra genial.
ResponEliminaPetonets
Quina foto més maca Elen, no l´'he tastat mai ni com a sopa ni com a beguda, per`tinc una ampolleta de vodka que em van portar de Polonia i serà una bona idea per donar-li sortida.
ResponEliminaPetons maca.
M´he passat l´estiu prenen aquesta beguda per les tardes...mira per on ara tinc la versió Eri!!! Muaksss
ResponEliminaPara recibir a unos invitados me parece una propuesta muy buena, con este colorcito tan vivo se ve muy atractivo!
ResponEliminaAbrazos!!
Oh, quina gràcia! M'ha encantat! I el tomàquet amb suc ja m'agrada, imagina't tan ben acompanyat! Gràcies per compartir-ho, Eri. Apuntat! petonets
ResponEliminaRealment quan la vam tastar al teller estaba mooolt bona.
ResponEliminaUn petonet
Original, vistosa y perfecta para las fechas que vienen. Petons.
ResponEliminamolt original i gustosa
ResponEliminamolt bona Eri las recetas del Pep siempre triunfan
ResponEliminapeto
Una sopa perfecta para un entrante en estas fiestas. Con ese colorido no hay quien se resista.
ResponEliminaBesosssssssss
Els Bloody Mary sempre m'han agradat molt, tant com aquesta proposta que ens presentes.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Un entrante muy colorido y rico, ideal. Besos
ResponEliminaMolt original, el color, el sabor...
ResponEliminaBona recepta!!!