dissabte, 1 de desembre de 2012

Coca amb bolets, crema de formatge i trufa


Una coca deliciosa... ideal per un sopar ràpid.

Espero que us agradi!

Ingredients per a una coca:
1 pa de coca d’oli d’oliva
150 grams de bolets: trompetes de la mort, rossinyols i camagrocs)
75 grams de formatge d’Urgèlia (o un formatge que es fongui)
75 grams de nata 35% MG
Sal i pebre blanca
Oli d’oliva
1 trufa (envasada)
Oli de trufa
Cruixent de ceba

Preparació:.

·         Obrim la coca d’oli per a la meitat i torrem la part de sota al forn.

·         Tallem el formatge a daus petits. Posem la nata a escalfar i quan arrenqui a bullir retirem i afegim el formatge, la sal i el pebre. Triturem fins que quedi una crema fina. Deixem refredar.

·         Netegem els bolets i els saltem a la paella amb una gota d’oli d’oliva.

·         Posem una capa de formatge al pa torrat, afegim els bolets. Ratllem la trufa i posem unes gotes d’oli de trufa. Una mica de cruixent de ceba i servim ben calent.

Bon profit!

20 comentaris:

  1. Con esos ingredientes esto es un manjar de dioses. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  2. Puede servirse como aperitivo en una de las comidas importantes que se avecinan, tomo nota.
    Un besito desde Las Palmas.

    ResponElimina
  3. Que buena pinta porfavor!
    me encanta^^

    besos

    ResponElimina
  4. Entre els bolets i la tòfona, ha de quedar una coca molt gustosa.
    I de temporada 100% ;)

    ResponElimina
  5. Vaya lujo de mezcla!!!. como para repetir sin lugar a dudas. Un beso

    ResponElimina
  6. Qué exquisitez madre mía, un lujo de coca.Besos

    ResponElimina
  7. jolines esta tremenda esta coca solo le falta un poco de foie (es broma ja,ja)
    me la guardo
    peto

    ResponElimina
  8. Aquesta coca si que es ràpida sense tenir que fer la masa. M'agrada molt. I de postres...cap a la cuina a fondre xocolata.
    La coca la gratines o la escalfes al forn al ùltim moment?
    Petons.

    ResponElimina
  9. Nenaaaa a quina hora dius que sopem??? que porto, la gana i que més.

    Amb aquest formatge i aquest bolets i aromatizat amb la trufa es un sopar de Cesars...

    Petonets

    ResponElimina
  10. Buf!!! quina pinta amb aquest formatge!!! ahir vaig comprar trompetes de la mort, ens agraden molt els bolets. M´enporto la idea, ja que el pa de coca es una passada:) : Petons

    ResponElimina
  11. Una coca riquísima e irresistible con esos ingredientes que lleva. Seguro que no sobró ni una pizquita.
    Besossssssssss

    ResponElimina
  12. Fantàstica proposta. Senzilla i molt saborosa.

    Ha d'estar boníssima!!!

    ResponElimina
  13. Aquests sopars són fabulosos! Sempre espero els divendres per menjar-ne coques o pizzes. La reva recepta queda apuntada.

    ResponElimina
  14. Con una buena copa de vino sería un bocada perfecto, sencillo y con mucho sabor

    Abrazos y buena semana

    ResponElimina
  15. M'encanten les coques vegetals i amb ingredients de temporada.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Esto debe de estar buenísimo! todo lo que sean cocas, pizzas me encantan!!!

    ResponElimina
  17. M'aniria de conya per sopar avui, que estic una mica vaga... i té una pinta fantàstica!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  18. Quina recepta més bona!!! Ara mateix me'n menjava una sencera!! Me l'apunte!!

    ResponElimina