Una coca deliciosa... ideal per un sopar ràpid.
Espero que us
agradi!
Ingredients
per a una coca:
1 pa de coca d’oli d’oliva150 grams de bolets: trompetes de la mort, rossinyols i camagrocs)
75 grams de formatge d’Urgèlia (o un formatge que es fongui)
75 grams de nata 35% MG
Sal i pebre blanca
Oli d’oliva
1 trufa (envasada)
Oli de trufa
Cruixent de ceba
Preparació:.
·
Obrim la coca d’oli per a
la meitat i torrem la part de sota al forn.
·
Tallem el formatge a daus
petits. Posem la nata a escalfar i quan arrenqui a bullir retirem i afegim el
formatge, la sal i el pebre. Triturem fins que quedi una crema fina. Deixem
refredar.
·
Netegem els bolets i els
saltem a la paella amb una gota d’oli d’oliva.
·
Posem una capa de formatge
al pa torrat, afegim els bolets. Ratllem la trufa i posem unes gotes d’oli de
trufa. Una mica de cruixent de ceba i servim ben calent.
Bon profit!
Con esos ingredientes esto es un manjar de dioses. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaPuede servirse como aperitivo en una de las comidas importantes que se avecinan, tomo nota.
ResponEliminaUn besito desde Las Palmas.
Que buena pinta porfavor!
ResponEliminame encanta^^
besos
Entre els bolets i la tòfona, ha de quedar una coca molt gustosa.
ResponEliminaI de temporada 100% ;)
Vaya lujo de mezcla!!!. como para repetir sin lugar a dudas. Un beso
ResponEliminaQué exquisitez madre mía, un lujo de coca.Besos
ResponEliminajolines esta tremenda esta coca solo le falta un poco de foie (es broma ja,ja)
ResponEliminame la guardo
peto
Aquesta coca si que es ràpida sense tenir que fer la masa. M'agrada molt. I de postres...cap a la cuina a fondre xocolata.
ResponEliminaLa coca la gratines o la escalfes al forn al ùltim moment?
Petons.
una coca de luxe
ResponEliminaNenaaaa a quina hora dius que sopem??? que porto, la gana i que més.
ResponEliminaAmb aquest formatge i aquest bolets i aromatizat amb la trufa es un sopar de Cesars...
Petonets
Buf!!! quina pinta amb aquest formatge!!! ahir vaig comprar trompetes de la mort, ens agraden molt els bolets. M´enporto la idea, ja que el pa de coca es una passada:) : Petons
ResponEliminaUna coca riquísima e irresistible con esos ingredientes que lleva. Seguro que no sobró ni una pizquita.
ResponEliminaBesossssssssss
Fantàstica proposta. Senzilla i molt saborosa.
ResponEliminaHa d'estar boníssima!!!
Aquests sopars són fabulosos! Sempre espero els divendres per menjar-ne coques o pizzes. La reva recepta queda apuntada.
ResponEliminaUau! Que bona, Eri!
ResponEliminaCon una buena copa de vino sería un bocada perfecto, sencillo y con mucho sabor
ResponEliminaAbrazos y buena semana
M'encanten les coques vegetals i amb ingredients de temporada.
ResponEliminaPetons.
Esto debe de estar buenísimo! todo lo que sean cocas, pizzas me encantan!!!
ResponEliminaM'aniria de conya per sopar avui, que estic una mica vaga... i té una pinta fantàstica!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina recepta més bona!!! Ara mateix me'n menjava una sencera!! Me l'apunte!!
ResponElimina