dilluns, 26 de novembre del 2012

Cupcakes de Torró de Xixona


Avui, una proposta dolça ja pensant en el Nadal, unc Cupcakes de Torró de Xixona... i també per després de Nadal, quan ens quedi una mica de torró al rebost i no sapiguem que fer-ne.

Amb aquesta recepta participo en el repte d’aquest mes de Memòries d'una cuinera dedicat a les Magdalenes.

Espero que us agradi!

Ingredients per a 6 cupcakes:
60 grams de mantega a temperatura ambient
60 grams de sucre
2 ous M
80 grams de farina
1 pessic de sal
½ c/c de d’impulsor (llevat)
75 grams de torró de Xixona

Per a la cobertura:
100 grams de mantega a temperatura ambient
100 grams de sucre fi
50 grams de torró de Xixona

Per a la decoració:
Encenalls de xocolata blanca
Neules


Preparació: 

·         Pre escalfar el forn a 170º

·         Esmicolem el torró. En un bol barregem la mantega i el sucre fins que blanquegi. Afegim els ous i baten fins que quedin ben incorporats.

·         Afegim el torró i tornem a barrejar. Afegim la farina tamisada al la sal i l’impulsor i barregem.

·         Posem en les càpsules ¾ parts i posem al forn a 170º durant 18 minuts aproximadament, fins que quan punxem amb un escuradents surti net.

·         Les traiem i posem al damunt d’una reixeta fins que estiguin fredes.


Mentre tant, preparem la cobertura.

·         Esmicolem el torró. En un bol posem la mantega i el sucre i fi i batem fins que quedi una crema blanca. Afegim el torró i tornem a batre fins que estigui ben incorporat.

·         Posem la mescla en una màniga pastissera i els cobrim.

·         Decorem amb encenalls de xocolata i també li podem posar un tros de neula per donar-li un toc més Nadalenc!


Bon profit!

29 comentaris:

  1. A mi me gustan más comerlas después de Navidad, no se muy bien porque, pero las saboreo más.

    Te han quedado preciosas.

    Bs

    ResponElimina
  2. Hum!!!!! Sem va passar pel cap precisament pel que dius que pot servir per passat Nadal. Encara no ho tin preparat. T'han quedat brodats!

    ResponElimina
  3. como entras en lunes con esto¡¡ al final me lo haras probar¡¡
    de escandalo tiene que ser¡¡
    peto

    ResponElimina
  4. Por aquí ya huele a navidad, como me gusta.
    Un besito desde Las Palmas.

    ResponElimina
  5. Pero que pinta tiene....me quedo por aqui te invito a visitarme
    http://recetasdavaydulcescudi.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. Que bonic, i amb torró, que n'han de ser de bones!

    ResponElimina
  7. A nooo ara cupcakes? Com el mestre comenci estem lkestos.

    La cobertura es moolt temptadora.

    Un petonet

    ResponElimina
  8. Amb aquesta cobertura son molt bona idea per després de Nadal, per aproditar el torró que no haurem menjat.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Fantásticas para aprovechar los restos del turrón que siempre sobra. Se ven deliciosas. Besitos

    ResponElimina
  10. Ostres, quina bona idea, aprofitar els torrons per fer unes magdalenes ben nadalenques. A part de bones, ho trobo una ida fantàsica!

    ResponElimina
  11. uooo ideals per nadal ehh!! que bons! bona idea! peotns

    ResponElimina
  12. Que bons que han de ser! A mi no m'acabava d'agradar el turró de Xixona, però ja porto uns quants anyets que no hi ha ningú que me'l prengui. Que bo.
    Per cert, el post dels macarons, excel·lent! Aquestes pastes són el meu Everest i quan veig persones que els fan tan bé... quina enveja!!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  13. T'ha quedat genial!!! I bonissim! petons

    ResponElimina
  14. M'agraden els dolços amb turró, perfecte per aprofitar aquell que sobra del nadal. Petons!

    Ana

    ResponElimina
  15. una recepta molt Nadalenca!!! m'agrada moltíssim Eri. Un milió de gràces per participar reina!!! petonets

    ResponElimina
  16. Anda que aprovecharemos los turrones.Que rico frosting,muy de navidad y así le damos un aire más festivo.Debo confesar que con lo golosa que soy,aún no comí ni uno...necesito una clase de manga pasteleta ERi...Ahí lo dejo...jeje

    Un besito

    ResponElimina
  17. Apa Eri, això farà que guardem turró expressament!
    Nani

    ResponElimina
  18. Em sembla que faré com la Nani, guardaré torró per tastar aquesta recepta!;)
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  19. Només amb la fotografia et venen ganes de fer-los una queixalada!!! T'han quedat de luxe!!

    ResponElimina
  20. Ayyyy! que lo proper serán trios de cupcakes!!! ja ja!!!! ja m´entens no???. una maravella de cobertura i mira que jo no soc massa de floritures sobre les magdalenes!!! petonets

    ResponElimina
  21. Qué delicia!! Vienen de maravilla recetas con turrón que nos sobra. Besos

    ResponElimina
  22. Me encantan estas opciones para aprovechar los turrones.. Bss

    ResponElimina
  23. Pues yo voy aprovechar esta época, para prepararlos, me han encantado, besitos guapa.

    ResponElimina
  24. Uns cupcakes molt nadalencs i bons!!!

    ResponElimina
  25. Eri, ara feia molt que no passava per aquí, perquè amb prou feines tinc temps per mirar el meu blog...i em trobo amb aquests cupcakes! Que bonic i que bons deuen ser!
    Enhorabona per les fantàstiques receptes que he estat veient per aquí!

    Fins aviat!

    ResponElimina
  26. Mmmm, quina cobertura tan bona!
    Marta

    ResponElimina
  27. Ummmmm unos cupcakes navideños de verdad.
    Saludos

    ResponElimina
  28. Molts bons, i també la presentació.

    Cada vegada m'agraden me´s els cupcakes!

    ResponElimina
  29. Eri ya han caido estos ricos cupcakes en mi casa,nos ha gustado¡¡
    Bon Any Nou
    peto

    ResponElimina