I semblava que mai arribava... però per fi ja tenim
aquí uns dies de descans... Durant el mes d’agost aquest bloc també s’agafa uns
dies de desconnexió i tornarem amb les piles carregades al setembre.
Us desitjo a tots que gaudiu molt de les vacances i ens
veiem a la tornada!!!!
Espero que us
agradi!
Ingredients:
1 massa brisa
400 grams de xocolata Negre Nestlé350 ml de nata 35% MG
50 ml de licor al gust
Fruites
1 sobre de preparat especial per donar brillantor
Preparació:
·
Fer la massa brisa segons
les indicacions del fabricant. Deixar refredar i reservar.
·
Per preparar la crema de
xocolata, posem la nata a escalfar amb el licor i quan arrenqui a bullir
retirem i afegim la xocolata a trossos.
Remenem i deixem refredar una mica.
·
Afegim la crema a la massa
brisa i quan estigui totalment freda afegim les fruites netes i tallades.
·
Preparem el sobre per
donar brillantor, segons indicacions del fabricant, incorporem a les fruites i ja podem servir.
Bon profit!
Quina manera més dolça d'acomiadar-te, Eri! Bones vacances, ens quedem amb aquestes fotografies tan boniques que has fet del pastís. Petonets!
ResponEliminaMe ha encantado, esa forma de colocar la fruta es maravillosamente artística.
ResponEliminaDisfruta mucho, nos vemos a la vuelta!!
Quina bona manera de començar les vacances Elen i a més es molt fàcil de fer.
ResponEliminaBones vacances!
Petons.
Eli, que tinguis unes bones vaacances, gaudeix molt i ens veiem a la tornada.
ResponEliminaAh i pots anar preparant més pastissos com aquest, que és boníssim i preciós.
Petonets maca
Bones vacances per a tu i en Tomàs! Quin pastís més bonic que has fet per encetar-les...
ResponEliminaUn bon pastís, la combinació xocolata fruita es molt bona...
ResponEliminaBon estiu
Un pastís molt bonic de color!
ResponEliminaBones vacances passa-ho molt bé!
Las recetas de Glutoniana
Todos cocinamos sin gluten
365 contes
Fa temps que em vaig comprar uns sobres d'aquests i encara no els he fet servir.
ResponEliminaUna bona manera pels que som mandrosos amb la fruita.
Ens la deixes pel Memòries que és macedònia?
Petonets i bones vacances!
Molt bones vacances, Eri!
ResponEliminaque bo
ResponEliminaQué tarta tan deliciosa con todas esas frutitas frescas y de temporada que son una maravilla el poderlas saborear. Que disfrutes de tus merecidas vacaciones. A mí ya se me acaban........ ¡que penita tengo!
ResponEliminaA gaudir de les vacances, fins la tornada. Petons!
ResponEliminaAna de. 5 sentidos en la cocina
Una manera imoressionant d'acabar la temporada. Quin pastís més deliciós!!! I que bonic amb tants colors!!!!
ResponEliminaQue passis molt bones vacances Eri!!!!!
Petonets guapa
Jo hi hagués posat més xocolata perquè m'agrada més que les fruites, però el resultat final pel que es veu a la foto és magnífic.
ResponEliminaBones vacances!
Bones vacances! un pastís espectacular amb aquest brillo!
ResponEliminaQuines fotos més maques, i quin pastís més mmmmm.
ResponEliminaBones vacances!!
Un pastís riquíssim, a descansar, fins a la tornada!
ResponEliminaUna motl bona recepta per a començar vacances .
ResponEliminaBones vacances i ens veiem al setembre.
petons
A disfrutar!!! divino este pastel.. Bss
ResponEliminaQuin goig que fa!!! a més amb xocolata.. Deliciosa!!! Bones vacances i fins la tornada. Petons,
ResponEliminaQuina presentació, quants colors i què gustós que sembla aquest pastís! Bones vacances!
ResponEliminaMarta
Jo també faig servir el preparat per a l'acabament d'aquest tipus de pastís.
ResponEliminaUn deliciós pastís.
Bones vacances!
Nani
Deliciosa! i m'agrada molt la manera com has posat les fruites sobre el pastís.
ResponEliminaBones vacances!!!!
petonets
M'encanta! Quina bona pinta! bones vacances! Marta
ResponEliminaCom sempre, unes fotos i unes receptes boníssimes!!! Bones vacances
ResponEliminaMmm té molt bona pinta! Me l'apunto a receptes pendents! Ara que fa tanta calor, una tarta d'aquestes amb fruita, senta fenomenal! :)
ResponEliminaSóc nova per aquí, pero t'he descobert per casualitat en un enllaç d'un altre blog, i em quedo com una seguidora més :) Felicitats pel blog.
Et deixo el link del meu per si t'agrada i et vols passar: queteapetecehoy.blogspot.com. Les meves receptes són molt més simples, pero intento aprendre cada dia una mica més.
Una abraçada
Impresionante!!!
ResponEliminaUn besito ^^
http://janakitchen.blogspot.com
Hola! Jo ja estic de tornada... Espero que estiguis gaudint molt d'aquests dies de descans!
ResponEliminaPetons
Mónica
Et felicito...se't veu que tens traça !!!!
ResponElimina