Una altre recepta del Pep Nogué, que vaig poder veure i
tastar a Bon Preu. Un plat que es pot deixar
preparat amb antelació i només ens caldrà escalfar i gratinar. Ideal per quan
arribes de la platja! Mentre prens una dutxa, ja tenim el plat a punt!
1 quilo d’albergínies
Oli d’oliva verge extra
2 cebes tallades a rodanxes
1 pebrot verd a trossos petits
250 grams de sofregit de tomàquet
2 grans d’alls picats
1 c/s de julivert picat
1 c/p de pebre vermell dolç (o picant)
250 grams de formatge ratllat (que es fongui bé)
Sal i pebre
Preparació:
·
Peleu les albergínies i
deixeu-les reposar 2 hores en aigua freda i salada per suavitzar el sabor.
·
Assequeu-les i talleu-les
al llarg per a la meitat. Fregiu-les en l’oli, que estiguin ben tendres i
deixeu-les refredar.
·
Per preparar la salsa,
ofegueu amb un raig d’oli els ingredients restants, començant per la ceba, tot
seguit, afegiu el pebrot verd i seguidament el sofregit de tomàquet i els alls
picats.
·
Col·loqueu en una safata
per forn, una capa d’albergínies, una altra de tomàquet, una altre de formatge
ratllat, repetiu l’operació fins acabar els ingredients i finalitzar amb el formatge
ratllat.
·
Poseu al forn ben calent i
gratineu. Serviu calent.
Bon profit!
Ja m'agrada això de deixar-ho preparat. Molt bona proposta
ResponEliminaquin plat més bo i ben calentet de luxe
ResponEliminaQue rico!! cuanta verdura.. Bss
ResponEliminaPlats d'aquests són els que necesiito. Quina bona pinta!!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Jo he tastat aixo??? no veritat...jolines un dia que no vaig anar i us vau posar les botes jajajaja
ResponEliminaM'agrada el farcit.
Un petonet
Sano, sano, y menudo colorazo...
ResponEliminaMe gusta! ;)
Té que estar bonissim aquest plat. les alberginies m'agraden de qualsevol manera.
ResponEliminaPetons.
ostres tu quin plat!!! l'alberginia amb formatge m'embogeix!!! està fet per mi sens dubte!!! no se si endur-me'l, perque me'l menjaré tooot!! jajja petons
ResponEliminaApa Eri! Que bo!!! I suposo que qui diu albergínia també diu carbassó, pebrot, o altres verdures, oi? Un plat molt versàtil i ideal per un dia de platja. Veig que vas treure profit de la classe de Bon preu!!! Petons
ResponEliminaLes albergínies farcides sempre m'han agradat però pensava que ja ho tenia tot vist en farcits! Aquestes les hauré de preparar ben aviat, m'has anat molt bé ;)
ResponEliminaM'encanta!! sa, gustós, senzill... ho té tot!
ResponEliminapetonets
Aquest plat sembla exquisit!! Petons
ResponEliminaMe encantan las berenjenas de cualquiera de las maneras. Besos!
ResponEliminaAna de. 5 sentidos en la cocina
Ostres, aquest dissabte en vaig fer! És la recepta que m'agrada més amb albergínia, és tant fàcil. Molt bona proposta.
ResponEliminaPues tienes razón, un plato perfecto para preparar con antelación, tiene que estar muy rico. Besos.
ResponEliminaOtra clase magnifica del Peo y estan muy buenas estas berengenas asi,tambien ya las he hecho,Te ha quedado una buena presentación,mejor que la mia.
ResponEliminapeto
Ostres tu...Jo estic enamorada de la Moussaka...però això crec que la pot superar..
ResponEliminaNena, ara perque és molt tard, però demà alberginies per sopar, jajajaja. M'encanta la recepta.
ResponEliminaUn petonet
M'encanta el plat, perquè m'agraden molt molt les albergínies. I aquesta classe me la vaig perdre així que m'anirà molt, molt bé! Però saps que m'encanta també? Aquest atrezzo que sempre fas servir tant elegant, tant bonic... Ets una artista en la cuina i en l'estètica! Petonets Elen!
ResponEliminaOhhh! aquesta és per fer a casa dels meus pares, que tinc el forn aturat de la calor que tinc!!! molt bona pinta!!! Petons
ResponEliminaQué rico!!! cuando vengas de la playa o no ;). Besos.
ResponEliminaEm sembla que m'agradaria molt. Hi ha moltes receptes d'albergínies combinades amb carn, i he vist que aquesta no en porta..., per mi perfecte.
ResponEliminaEls xuixos casi me fan plorar, a mes a mes les alberginies me fan sonriure m'agraden molttttt.
ResponEliminaQuina pintassa!!!!! encara no tenim tantes alberginies a l´hort per fer aquesta recepta, però amb carabassó, que aquests si els tenem en plena producció, també a de quedar molt bó.... la faré segur!! petons,
ResponEliminaNo puedo resistirme a un plato con berenjenas y la combinación de este plato es la mar de apetecible.Me la llevo.
ResponEliminaBesos
Ohhhh que bones!!! estem esperant les albergínies de l'hort, quan arribin serà la primera recepta que faré, quina pintassa!! :) petonets guapa!!
ResponElimina